Cinci secrete culinare cu care îți vei impresiona invitații
Există câteva secrete culinare care vor face din mâncarea ta un deliciu.
- Ficatul va fi mai gustos şi mai moale, dacă înainte să-l găteşti, îi vei adăuga un pic de zahăr
- Ouăle puse la fiert nu se vor sparge dacă vor fi clătite pentru început sub un jet de apă rece
- Ca orezul să nu fie lipicios, lasă-l înainte de fierbere într-un bol cu apă rece timp de 30 de minute
- Pentru ca pastele să nu se lipească la fierbere, adaugă un pic de ulei de măsline
- Dacă vrei ca legumele puse la fiert să iasă gustoase, adaugă-le în apă după ce apa a fiert.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- Culmea prostiei în hipermarketuri. O decizie bizară pe care marii retaileri o iau și care stârnește furia românilor
- De ce nu ni se arată cum se fac crenvurștii. Bulai: Am văzut cu ochii mei ce se întâmplă la o fermă de curcani / video
- SRI, mai necredincios ca Toma în noaptea de Înviere. Mesaj simpatic / foto
- O biserică de o frumusețe rară din România, construită în 1878, a ars în totalitate în noaptea de Înviere / foto
- Nu s-a mai întâmplat de 23 de ani în SUA. Adrian Mitroi: Inflația este lipicioasă, iar dolarul este prea tare
- Acuzații în presa austriacă: Dronele militare rusești folosesc AI dezvoltat cu Kaspersky