Data publicării:

Cinci români, morți într-un grav accident rutier în sud-vestul Franţei

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Potrivit France Press, cinci bărbaţi de naţionalitate română au murit, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier în regiunea Gironde din sud-vestul Franţei, în care au fost implicate un autoturism şi un camion de mare tonajPotrivit primelor elemente ale anchetei, una dintre anvelopele camionului a explodat, ceea ce a făcut ca acesta să intre în autoturismul în care se aflau românii.

 Potrivit primelor elemente ale anchetei, una dintre anvelopele camionului ar fi  explodat, ceea ce a făcut ca acesta să intre în autoturismul în care se aflau românii. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 05:00, pe autostrada A660, au precizat serviciile de pompieri din Gironde.

 Postul de televiziune public TF1 a relatat că în accident ar fi fost implicate încă trei autovehicule, doi pasageri aflate în acestea fiind uşor răniţi, transmite Agerpres.

 Circulaţia pe sensul Arcachon - Bordeaux al autostrăzii A660 a fost sâmbătă dimineaţă complet închisă, în timp ce pe sensul contrar circulaţia se făcea pe o singură bandă.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel