Cinci primari s-au alăturat echipei PSD Buzău. Deputatul Romeo Lungu: Au pus mai presus de toate interesul comunităților
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Romeo Lungu
Romeo Lungu
Deputatul PSD Romeo Lungu anunță că cinci primari din județul Buzău s-au alăturat echipei PSD Buzău. De altfel, cei c inci edili, aleși pe listele partidelor PMP și PRO România, au fost prezenți, astăzi, la conferință de presă a Partidului Social Democrat Buzău. 

Cei cinci edili sunt: primarul comunei Puiești - Rodica Bârlă, primarul comunei Zărnești - Sorin Matei, primarul comunei Scorțoasa - Vasile Săcuiu,  primarul comunei Colți - Gheorghe Ștefan și  primarul comunei Năeni - Petre Petrini Burducea.

"Suntem compatibili din punct de vedere  ideologic, credem în aceleași lucruri și avem același scop când vine vorba despre  politică și  administrație: susținerea proiectelor de dezvoltare locală și atragerea cât mai multor fonduri guvernamentale și europene", a scris, pe Facebook, deputatul PSD Romeo Lungu, secretarul executiv al PSD Buzău.

"Acești oameni au pus mai presus de toate interesul comunităților și au ales să facă mai mult pentru localitățile pe care le conduc, motiv pentru care le urez bun venit!", a mai adăugat Romeo Lungu.

Liderul interimar Lucian Romașcanu a precizat, la conferință de presă a Partidului Social Democrat Buzău că, de azi înainte, cei cinci edili își vor desfășura activitatea alături de PSD. 

„Azi am susținut, alături de primarul Constantin Toma și de deputatul Romeo Daniel Lungu, o conferință de presă a PSD Buzau cu două teme principale:

- situația fondurilor europene pentru investițiile pe mobilitate urbană. Primarul a explicat inexistența niciunei probleme reale. Am solicitat DNA Ploiești derularea cu maximă celeritate a anchetei și elaborarea unei concluzii pentru a nu risca blocarea orașului

- situația administranților locale în general și apropierea de echipa noastră a unor primari care mizează pe forța și profesionalismul PSD în guvernarea centrală și locală.

Ei sunt:- Rodica Bârlă - Puiești- Sorin Matei - Zărnești- Vasile Săcuiu - Scorțoasa- Gheorghe Ștefan - Colți- Petre Burducea - NăeniLe mulțumim pentru decizie și îi asigurăm de întreaga noastră deschidere”, a zis Lucian Romașcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel