Cinci obiecte atrag norocul și banii. Iată ce trebuie să ai mereu în geantă
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cinci obiecte atrag norocul și banii. Iată ce trebuie să ai mereu în geantă
Cinci obiecte atrag norocul și banii. Iată ce trebuie să ai mereu în geantă
O geantă de damă nu este doar un accesoriu elegant, ci devine un fel de amuletă care poate fi umplută cu obiecte care aduc noroc și prosperitate.

Prin urmare, merită să știi care sunt obiectele interesante pe care le poți ține în geantă și care,  conform credințelor și superstițiilor populare, pot aduce noroc și prosperitate.

O monedă norocoasă. Moneda este considerată unul dintre cele mai puternice simboluri ale bogăției și prosperității. Ține în geantă o monedă mică pe care o considerați deosebit de norocoasă. Acest lucru va atrage în mod simbolic bunăstarea financiară și norocul în afaceri.

Un partener manipulator, recunoscut după 7 semne clare. Iată la ce trebuie să fii atentă

O amuletă. Alege un simbol care este asociat cu noroc și fericire pentru dvs. personal. Poate este un semn al infinitului, o inimă sau un mic talisman sub formă de animal. Poartă această amuletă în geantă pentru a atrage energia pozitivă și norocul în toate domeniile vieții.

Piatra de ametist. Ametistul este considerat o piatră care are capacitatea de a îndepărta energiile negative și de a le atrage pe cele pozitive.

Reguli pentru mobilarea casei conform Feng Shui: Cum să atragi energia pozitivă și armonia

Pune o mică piatră de ametist în geantă pentru a crea o barieră de protecție împotriva influențelor negative și pentru a atrage armonia și bunăstarea.

Ulei aromat. Alege un parfum care este asociat cu noroc și prosperitate, cum ar fi ulei de citrice sau lavandă.

Câteva picături de ulei aromat sau un ruj parfumat vor crea o atmosferă de energii pozitive în jur și va atrage norocul și succesul.

De ce nu-ți poți găsi sufletul pereche: 3 motive principale

Un carnet mic. Poartă un caiet sau un caiet mic în geantă în care vei nota obiectivele, dorințele și planurile tale. Acest lucru te va ajuta să rămâi organizat și concentrat pe succes. Scriindu-ți gândurile și ideile, creezi o conexiune energetică cu obiectivele tale și le ajuți să devină realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel