Cinci jucători ai echipei Virtus Verona, condamnați pentru viol în grup. Printre ei se află și un român
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cinci jucători ai echipei Virtus Verona, condamnați pentru viol în grup. Printre ei se află și un român / Foto: Pixabay, de Phillip Kofler
Cinci jucători ai echipei Virtus Verona, condamnați pentru viol în grup. Printre ei se află și un român / Foto: Pixabay, de Phillip Kofler
Cinci jucători ai echipei Virtus Verona, între care și un român, au fost condamnați pentru viol în grup.

Cinci foşti fotbalişti ai echipei italiene Virtus Verona (Serie C - liga a treia) au fost condamnați pentru viol în grup, transmite Agerpres. Printre aceștia se află și românul Daniel Onescu. Cei cinci jucători au fost găsiţi vinovaţi de violarea în grup a unei studente de 20 de ani, în ianuarie 2020, a relatat, marţi, cotidianul local L'Arena, citat de agenţia ANSA.

Cei cinci jucători, Stefano Casarotto (26 ani) din Venezia, Gianni Manfrin (29 ani) din Padova, Edoardo Merci (23 ani) din Verona, argentinianul Santiago Visentin (23 ani) şi românul Daniel Onescu (29 ani), au fost condamnaţi fiecare la şase ani de închisoare în primă instanţă de judecătorul Paola Vacca.

Cei cinci îmbătat-o şi au violat-o.pe studența de 20 de aniToţi fotbaliştii au plătit daune studentei, al cărei nume nu a fost făcut public, înaintea procesului, iar victima şi-a retras plângerea, dar procuratura a continuat urmărirea penală.

Cei cinci au fost colegi la Virtus şi în noaptea violului, 18 spre 19 ianuarie, au luat victima în apartamentul unuia dintre jucători, prieten cu victima, unde cei cinci au îmbătat-o şi au violat-o.

Onescu, născut la Haţeg, a jucat în Italia de când era junior, trecând pe rând pe la echipele Belluno, Rimini, Grossetto, Andria, Catanzaro, Bisceglie, Virtus Verona, Paganese şi Dolomiti Bellunesi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel