Cîmpeanu, mesaj pentru copii şi părinţi, de 1 iunie: Am traversat împreună cele mai mari temeri legate de viața noastră
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 01 iun 2021, 12:45
WhatsApp
Sorin Cîmpeanu
Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, le transmite un mesaj copiilor, de 1 iunie.

"Dragi copii,

Știu că înțelegeți mai mult decât vreți să ne lăsați impresia, pentru că ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții! Felul în care voi ați răspuns provocărilor acestei pandemii ne-a arătat tuturor că inteligența voastră emoțională și capacitatea voastră de adaptare sunt superioare nouă, generațiilor mature.

Sper să vă păstrați forța și încrederea că împreună: copii, părinți și bunici - vom depăși aceste grele încercări și că veți performa surprinzător, în ciuda greutăților!

Dragi părinți,

G Ad:

Am traversat împreună cele mai mari temeri legate de viața noastră și de viitorul copiilor noștri.

Orizontul ne arată lumina - pentru copii și pentru noi. Vă felicit pentru ca ați sprijinit și suplinit școala, vă consider adevărați parteneri fără de care educația nu se poate împlini cum se cuvine!", transmite ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

De 1 Iunie, la Camera Deputaţilor este Ziua Porţilor Deschise

Manifestarea dedicată copiilor se va desfăşura sub genericul "Împarte-ţi ziua cu părinţii la Camera Deputaţilor", între orele 10,00 şi 16,00.

"Îţi doreşti să vizitezi Palatul Parlamentului, să admiri şi să te plimbi prin cea mai mare clădire administrativă din Europa? Pe 1 Iunie, o zi specială, dedicată celor mici, Camera Deputaţilor invită copiii şi însoţitorii acestora să participe, gratuit, la Ziua Porţilor Deschise", precizează organizatorii într-un eveniment postat pe pagina de Facebook a forului legislativ.

Potrivit Biroului permanent, sălile propuse pentru vizitare sunt: Sala "I. I. C. Brătianu", "Take Ionescu", Sala "Unirii", "Al. I. Cuza", "I. G. Duca", "Mihai Viteazul", Cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Sala de plen, Sala Biroului permanent "Barbu Catargiu", Galeria Presei, Galeria de Onoare, Sala "N. Iorga", "N. Bălcescu" şi Sala Drepturile Omului.

Organizarea evenimentului se va face în conformitate cu măsurile legale care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în vigoare la data organizării evenimentului, vizitatorii având obligaţia de a purta masca de protecţie în incinta clădirii. 

Prezentarea locaţiilor pentru copii şi însoţitorii acestora se va face de către ghizii Centrului internaţional de conferinţe care, alături de angajaţii prezenţi, vor oferi detalii despre arhitectura sălilor incluse în traseul de vizitare şi despre specificul activităţilor parlamentare.

Traseul de vizitare va fi marcat şi delimitat, în conformitate cu măsurile legale care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, vizitatorii având obligaţia să poarte masca de protecţie pe toată durata vizitei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro