Christian Gentner, fotbalist, salvat de la moarte pe terenul de fotbal. VIDEO
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Căpitanul echipei de fotbal VfB Stuttgart, Christian Gentner, a suferit o gravă accidentare în cursul meciului VfL Wolfsburg, după ce a fost lovit cu genunchiul în cap de către portarul echipei averse, care i-a provocat multiple fracturi la față.

Gentner s-a prăbușit inconștient pe gazon, înghițindu-și limba, și doar intervenția rapidă a medicului lui Suttgart, Raymond Best, a făcut ca accidentarea să nu se transforme într-o tragedie, precizează presa german.

După ce a primi îngrijiri pe gazon timp de câteva minute, Gentner a fost scos de pe teren pe o targă, în aplauzele întregului stadion.

Gentner (32 ani) a suferit o fracturi ale cavității oculare, nasului și mandibulei superioare, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale în următoarele zile.

Componenții echipei VfB Stuttgart au postat un mesaj de susținere a lui Genter, pe rețeaua Twitter, în care au scris: "Suntem alături de tine, Gente. Toată echipa îi dorește căpitanului o recuperare bună și rapidă",

Vfb Stuttgart a învins-o la limită peVfL Wolfsburg, cu 1-0, în meciul respectiv, prin golul marcat de Chadrac Akolo (min.42), relatează Agerpres.

Iată imaginile:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel