Christian Ciocan, cercetat pentru o presupusă hărțuire asupra unei jurnaliste
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ciocan
ciocan

Comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al IGPR, este cercetat disciplinar de superiorii săi, după ce o jurnalistă l-a acuzat de hărţuire.

Superiorii comisarului-şef Christian Ciocan au demarat ancheta disciplinară după ce o jurnalistă s-a plâns că purtătorul de cuvânt al IGPR a hărţuit-o. Jurnalista le-a povestit celor din conducerea Poliţiei că a fost sunată la ore târzii în noapte de Christian Ciocan şi că poliţistul i-a vorbit urât, potrivit RTV.

“Este Vinerea Mare, eu sunt credincios, azi-dimineaţă am făcut şi eu toate cele creştineşti şi nu pot să vă răspund la alte întrebări. Întrebaţi-i, vă rog, pe cei care spun asta. Eu mă gândesc la Dumnezeu şi la cele creştineşti, este Vinerea Mare, este postul Paştelui, de la mine nu aflaţi altceva în această perioadă”, a declarat pentru Adevărul. Christian Ciocan.

Purtătorul de cuvânt al IGPR a mai intrat în vizorul presei în urmă cu un an după ce a fost surprins în ipostaze indecente la ziua de naştere a designerului Cătălin Botezatu.

Citește și: Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, verificat de IGPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel