Chris Brown a agresat fizic o femeie în Los Angeles. Nu este la prima faptă violentă
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay / Chris Brown a agresat fizic o femeie în Los Angeles
Pixabay / Chris Brown a agresat fizic o femeie în Los Angeles
Rapperul Chris Brown a agresat fizic o femeie din Los Angeles, în urma unei neînțelegeri. 

Celebrul rapper Chris Brown, în vârstă de 32 de ani, este acuzat că a agresat fizic o femeie, lovind-o pe aceasta. Incidentul violent ar fi avut loc pe 18 iunie. Ofițerii de poliție au fost chemați într-o zonă din San Fernando Valley, din sudul Californiei, la 7.30 dimineața. Informațiile au fost furnizate de Departamentul de Poliție din Los Angeles, scrie BBC

Un raport pentru abuz fizic a fot întocmit de organele legii care -au prezentat la fața locului și procurorul orașului Los Angeles va lua decizia dacă se vor face acuzații împotriva artistului. Brown nu era prezent la locul presupusei agresiuni când polițiștii au ajuns, a informat un purtător de cuvânt al Poliției. 

„Victima a declarat că ea și suspectul au avut întâi o altercație verbală, în urma căreia Brown a lovit-o”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt. 

Niciun reprezentant al artistului nu a ieșit în față să facă declarații. 

Acuzat de viol în Franța

Cântărețul Chris Brown a fost arestat în Franța după ce o tânără l-a acuzat de viol. Eliberat din închisoare, artistul a reacționat imediat pe rețelele sociale. „Vreau să fiu cât se poate de clar, totul este fals", a scris Chris Brown pe contul personal de Instagram, alături de o poză pe care scrie: „C***a minte". Potrivit presei internaționale, trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce o femeie, în vârstă de 24 de ani, a declarat că ar fi fost violată în camera de hotel a lui Brown, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie.

A agresat-o pe Rihanna

Chris Brown a ajuns pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă în 2009, după ce a agresat-o fizic pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna. Rapperul a pledat vinovat şi a fost plasat în regim de libertate condiţionată timp de şase ani. De atunci, el şi-a recunoscut vinovăţia şi pentru agresarea unui fan, la Washington în 2014. În 2016, el a fost acuzat de violenţe comise asupra unei femei în Las Vegas şi unei alte persoane în Los Angeles, unde, de asemenea, a fost arestat pentru o scurtă perioadă de timp.

Vezi și: Arabia Saudită. Janet Jackson şi 50 cent au participat la un concert boicotat de Nicki Minaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel