Chirurgia cearcănelor, soluția cea mai bună pentru a scăpa de ele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dark-circles
dark-circles

Chirurgia cearcănelor este soluția cea mai bună pentru a scăpa de ele, susține dr. chirurg estetician Călin Doboş, care adaugă că astfel se evită ”ritualul cosmetic îndelungat” din fiecare dimineață.

Operația constă în injectarea de acid hialuronic în cearcane și ne poate scăpa definitiv de ele. De asemenea, Doboș susține că operația nu presupune complicaţii şi că are efecte imediate.

„Cea mai simplă metodă de indepartare a inesteticelor cearcăne este de a injecta acid hialuronic în ele. Durează puţin, efectul este imediat, iar edemul și coloraţiile sunt minime, putând fi machiate imediat”, a explicat el

Totodată medicul susține că nu există ”aproape niciun efect secundar” după intervenţie, dar cu rezultate care sunt clar vizibile tot mai multe femei apelează la această cale de a scăpa de această problemă.

Cauze ale apariției cearcănelor

La unele persoane, cearcănele sunt congenitale, moştenite. La altele, apar de la trecerea timpului, de la slăbit, de la modul de viaţă sau de la boli care le accentuează. În timp, de la subţierea grăsimii şi de la lăsarea pomeţilor, cearcănele apar la toţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel