Chirilă, într-un interviu exploziv, a încercat să o demaște pe Gabriela Firea. Miza unei mișcări pe care a făcut-o
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Tudor Chirilă, într-un interviu exploziv, a încercat să o demaște pe Gabriela Firea.

El o acuză că s-a preocupat de cultură cât să-și asigure anumite voci care să o sprijine electoral.

„Când era primar, Gabriela Firea nu era preocupată de cultură. Era preocupată ca, prin cultură, să-și asigure niște voci care să o sprijine electoral. Vă aduceți aminte de scrisoarea semnată de nu știu câți artiști și directori de teatru... Vă mai amintiți că regizoarea Chris Simion a fost pusă la semnatari fără să știe? În scrisoarea aceea, semnatarii spuneau cât de bună este Gabriela Firea pentru că a făcut lucruri bune pentru cultura din București... Cultura este subfinanțată în momentul de față! A făcut cineva o analiză să vadă dacă atunci când cultura era finanțată, era chiar cultura finanțată sau niște interese de mici grupulețe din fiecare teatru?”, a zis Tudor Chirilă la Spectacola.ro.

Vedeți subiectul pe larg de la minutul 41:

VEZI ȘI: Tudor Chirilă a făcut-o praf pe Gabriela Firea: Situația lăsată de ea în București e mai mult decât dezastruoasă / video

Tudor Chirilă a zis că nu mai vrea să audă de Gabriela Firea.

Artistul a spus că, la alegerile trecute, l-a votat pe Nicușor Dan pentru că nu consideră că Gabriela Firea a făcut ceva pentru București.

„Eu nu îmi doresc ca Gabriela Firea să fie primar vreodată! Pentru acest lucru am votat cu altcineva data trecută. L-am votat pe Nicușor Dan pentru că nu consider că Gabriela Firea a făcut ceva în acest oraș. Îmi mențin acest punct de vedere în legătură cu Gabriela Firea”, a spus Tudor Chirilă într-un interviu pentru Spectacola.ro.

„Situația lăsată de Gabriela Firea în București este mai mult decât dezastruoasă!”, a mai spus Tudor Chirilă. Cântărețul a adăugat că Gabriela Firea „și-a adus foarte mulți oameni în Primăria București pe care i-a angajat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel