Chirieac: USR-PLUS nu o să rupă coaliția pentru că Barna ar fi nevoit să-și ridice singur ochelarii
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Dan Barna / Sursă: Guvernul României
Dan Barna / Sursă: Guvernul României
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat cu privire la scandalul din Guvern, izbucnit după demiterea lui Vlad Voiculescu de către premierul Florin Cîțu, în centrul căruia se află USR-PLUS. 

Analistul politic Bogdan Chirieac crede că USR-PLUS nu o să rupă coaliția după ce Vlad Voiculescu a fost demis, în ciuda tuturor controverselor din spațiul public. 

Eu nu cred că se pune problema ca USR-PLUS să rupă coaliția în momentul acesta. Gândiți-vă că domnul Dan Barna ar fi nevoit să-și ridice singur ochelarii atunci când îi cad pe jos. Vă puteți imagina?”, a spus Bogdan Chirieac la Antena3, duminică.

De asemenea, Chirieac l-a adus în discuție și pe Cristian Ghinea, „plecat de la 25.000 de euro pe lună din Parlamentul European”, care „ar rămâne fără slujbă”.

„Așa, e la Ministerul Fondurilor Europene și tot vom derula fondurile europene prin niște ONG-uri alese, desigur, la întâmplare de către domnia sa.”, a completat analistul politic. 

Bogdan Chirieac a amintit apoi de faptul că „domnul ministru Vlad Voiculescu acum spune că e amenințat cu moartea”, afirmând că „se duce în zona asta de penibil, înspăimântător, ce ar fi trebuit evitată, mai ales că unii aveau gânduri să-l readucă în viața politică. Umplut de ridicol va fi greu!”. 

„Aici e o furtună într-un pahar cu apă. A zis domnul Barna că nu-l susține pe Cîțu, dar și așa dânsul nu are vreo credibilitate mare. Acum o să spună că *Bine, o să vedem, o să stabilim, o să stabilim miniștri doar cu acordul coaliției.* O să încerce o situație din asta de ieșire. Până la urmă, cinstit vorbind, cine e domnul Dan Barna?”, a adăugat el. 

Chirieac: Vor rămâne acolo și se vor sacrifica

Bogdan Chirieac a mai declarat la Antena3 că „dacă am zis că suntem altfel decât ce a fost până acum, ne asumăm responsabilitățile, dar sunt responsabilitățile noii vieți politice, care e cu balamuc.”

Analistul politic a amintit de activitatea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, dar și de „domnul Drulă, care a rezolvat problema transporturilor din România dându-i un mare cap în gură lui Rădoi de la metrou și desființându-i chioșcurile. Băsescu tot așa a făcut, a dat un cap în gură și a tăiat chioșcurile din Drumul Taberei și a ajuns președintele României.”

„Se vor sacrifica, se vor urca pe cruce, vor suferi, dar asta pentru țară. Vor suferi rămânând mai departe în limuzine, cu SPP, cu secretare, deși nu le place deloc chestiunea asta! Sunt împotrivă! Dar vor rămâne acolo și se vor sacrifica.”, a încheiat, ironic, analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel