Chirieac și Ciuvică, remarci TARI despre ținuta lui Iohannis: M-a impresionat când a apărut îmbrăcat în ospătar-șef. Răutăcioși!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Klaus Iohannis
Foto: Facebook Klaus Iohannis
Bogdan Chirieac, Diana Tache și Mugur Ciuvică, au vorbit despre vestimentația lui Klaus Iohannis și a lui Florin Cîțu la Ziua Marinei, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Amintind că imediat după emisiunea "Miercurea Neagră" de săptămâna trecută a izbucnit scandalul cu Florin Cîțu din SUA, analistul politic Bogdan Chirieac, Diana Tache și Mugur Ciuvică au făcut mai multe remarci geniale la adresa poziției lui Klaus Iohannis și a prezenței sale la Ziua Marinei.

"Am spus data trecută că e prea mare susținerea pentru Cîțu ca să fie, așa, fără probleme, șef de partid, șef de Guvern, șef de orice... și iată că, na, karma a venit peste domnia sa!", a amintit Diana Tache, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Bogdan Chirieac, Diana Tache și Mugur Ciuvică, despre vestimentația lui Klaus Iohannis la Ziua Marinei

"Da, dar susținerea a venit și ea! Deci nu aveți ce spune. A ieșit domnul președinte pe post de James Bond la Ziua Marinei", a spus Bogdan Chirieac.

"Acum, totuși, nu putem să ne uităm la James Bond ca la un ospătar", a completat Diana Tache. 

"Simt nevoia să intervin! Așa ceva?! Domnul Iohannis a venit reclamă la Palatul Snagov. Adică dacă vă gândiți să vă faceți o nuntă ceva, să știți că vi-l trimite RA APPS pe Iohannis șef de sală, dacă luați sediile RA APPS. Asta a fost o reclamă mascată. Nu ospătar. cum spuneau unii absolut răutăcioși, dar șef de sală e acolo și vă servește cu tot ce vreți dumneavoastră", a spus și Mugur Ciuvică. 

"Cîțu era chelner? Și șeful de sală fiind un tip milos a zis: Hai, intră și tu că-ți dau"

"Si atunci Cîțu era chelner sau ce era?", a întrebat Bogdan Chirieac. 

"Cîțu era un... nu știu dacă să-i zic... era un din ăsta care venea pe la mese ca să mai ceară un copănel, un pahar de vin ceva... Și șeful de sală fiind un tip milos, că l-ați văzut că e foarte empatic domnu` Iohannis, a zis: Hai, intră și tu că-ți dau... din bucătărie ceva!", a mai spus Mugur Ciuvică. 

"Eu am un imens respect față de ospătari. În afară de familia mea, ei sunt singurii care m-au pus în față să știți!", a mai spus Bogdan Chirieac.

"Sigur că este o meserie foarte necesară, foarte utilă, foarte respectabilă. Tocmai de aceea, că altfel nu-mi permiteam să fac o astfel de remarcă. M-a impresionat domnul Iohannis când a apărut îmbrăcat în ospătar șef. Clasic, clasic... pantaloni negri, sacou alb, cămașă albă și papion negru, perfect, mai de fițe așa. Mai de nuntă, nu ca ăsta de pe la mare, că aici e mai cald. Ca la nuntă, fix ca la RA APPS acolo", a mai spus Mugur Ciuvică. 

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel