Data publicării:

Chirieac: Rusia nu are cum să atace Polonia

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Fotografie creată de Somchai Kongkamsri, de la Pexels
Fotografie creată de Somchai Kongkamsri, de la Pexels
Analistul Bogdan Chireac a fost întrebat dacă este o posibilitate reală atacarea Poloniei de către Rusia.

„Există temeri că Rusia ar putea ataca Polonia. Guvernul polonez se pregătește pentru acest lucru”, a declarat ambasadorul ucrainean, Andriy Deshchytsia, la televiziunea națională Canal 24.

Bogdan Chireac a fost întrebat dacă este o posibilitate reală atacarea Poloniei de către Rusia.

„În niciun caz, nu este o posibilitate reală. Este o încercare politică, o tentativă absurdă de a implica NATO, din nou, în conflict direct cu Rusia. Este ceea ce liderii occidentali, în frunte cu Joe Biden, au evitat să facă de la bun început. Este evident că Rusia nu are cum să atace Polonia. Se vede că ei nu au reușit să cucerească Ucraina și, după cum arată lucrurile, începe să fie tot mai greu. Văd că sprijinul occidental curge către Ucraina, inclusiv prin armament defensiv, despre asta este vorba, iar armata rusă este total praf, ca și statul rus și tot ce a clădit acest individ, pe numele Vladimir Putin. În acest moment, capacitatea sa convețională este atât de slabă, încât, a ataca Polonia și a-ți pune în cap tot NATO, este dincolo de orice limită. Să știți că Polonia are o armată atât de puternică, încât face singură față armatei lui Putin, fără NATO!”, a subliniat analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la România TV.

Citește și / Serviciile secrete vin cu informații despre ce se întâmplă în creierul lui Putin. Teoria cu șobolanul și nebunul

Președintele rus Vladimir Putin este prins într-o lume ermetică creată de el, cred oamenii din serviciile secrete occidentale. Și asta i-a îngrijorat. 

De ani întregi au încercat să pătrundă în mintea lui Putin, pentru a-i înțelege mai bine intențiile. Cu trupele rusești blocate în Ucraina, a devenit mai necesar ca niciodată să încercăm să ne dăm seama cum va reacționa sub presiune.

Înțelegerea stării sale de spirit va fi vitală pentru a preveni escaladarea crizei la niveluri mai periculoase. S-a speculat că liderul rus este bolnav, dar mulți analiști cred că de fapt a fost izolat și blochează orice opinie alternativă. Citește articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel