Chirieac, previziune EXPLOZIVĂ: Dragnea poate pierde PSD-ul azi. Tudose, MIȘCAREA DECISIVĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sorin Grindeanu, Victor Ponta și Cătălin Ivan ar urma să fie dați astăzi afară din PSD la ședința Biroului Permanent Național. Deși această ședință se ține pentru prima oară în ultimele zece luni, președintele PSD, Liviu Dragnea, nu ar fi prezent, fiind în Grecia, în vacanță, potrivit Antena 3. 

Dragnea, ”aroganță maximă”

În acest context, analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la postul TV citat, că Ponta, Grindeanu și Ivan ar urma să fie excluși ”cu o aroganță maximă din partea dlui Liviu Dragnea, în sensul în care nici măcar nu se întrebuințează fizic pentru a participa la ședință. Dânsul este precum împăratul în vacanțe exotice, iar cei trei- între care doi foști prim-miniștri și un europarlamentar, vor fi excluși din partid. Nu este în favoarea nici a dlui Liviu Dragnea acest tip de aroganță, nici a PSD-ului. Cei trei excluși probabil că vor da în judecată decizia și instanța va hotărî.”

Analistul politic a adăugat că este o decizie proastă ”în fața membrilor de partid în primul rând și a simpatizanților. Dacă dorești să iei o decizie de asemenea magnitudine, vii, îți întrerupi vacanța, explici, ieși în presă: De ce Victor Ponta trebuie dat afară? Dacă la Victor Ponta poate mai bănuim, de ce Sorin Grindeanu a trebuit să fie aruncat din funcția de prim-ministru și de ce trebuie să fie dat afară și din partid? Cătălin Ivan e un tânăr politician, cunoaște, știe, are intervenții publice la Bruxelles, nu stă ascuns într-un beci și să iasă doar la alegeri, cum fac alți europarlamentari PSD”. 

Momentul când Liviu Dragnea pierde partidul

În ceea ce-l privește pe premierul Mihai Tudose, Bogdan Chirieac spune: ”Probabil că Mihai Tudose, care este la serviciu (nu în vacanță, ca Liviu Dragnea n.r.) nu va da acum un atac, dar știți cum s-ar impune astăzi în fața PSD? S-ar duce la ședință și ar decide să nu-i dea afară pe cei trei. Acela ar fi momentul când Liviu Dragnea ar pierde partidul. Eu cred că partidul e mai apropiat de Mihai Tudose decât de Liviu Dragnea în acest moment”. 

Analistul politic a lansat și o previziune în privința excluderii celor trei politicieni PSD: ”Dacă domnul Tudose schimbă lucrurile, acum, dimineață, devine noul lider al PSD. Nu știu dacă va face asta sau va mai aștepta”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel