Urmărește emisiunea live
Chirieac îi arată lui Cătălin Cîrstoiu unde greșește: Nu asta e campania pe care trebuie să o facă un intelectual
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat rezultatele ultimului sondaj efectuat la nivel național și modul în care candidații la Primăria Capitalei aleg să își desfășoare campania electorală.

Un nou sondaj CURS efectuat la nivel național, în care Partidul Social Democrat e cotat cu 35%, Partidul Național Liberal cu 21%, AUR cu 13%, Dreapta Unită 13%, UDMR 5%, SOS România 4% și PUSL 4% la alegerile locale. 

În cazul alegerilor europarlamentare, Alianța PSD - PNL ar obține 53%, Dreapta Unită 14%, AUR 14%, SOS România 5%, UDMR 5%, iar PUSL 4%.

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit telefonic la Antena 3 CNN, unde a precizat că vede aceste rezultate „ca pe o fotografie de moment“.

„Nu înțeleg de ce a scăzut AUR atât de mult, iar PSD de ce este atât de sus. 35% la nivel de țară e un procent substanțial“, a precizat analistul politic.

„În general, rezultatele cam pe aici sunt, dar nu înțeleg ce a greșit AUR de a coborât atât de mult, fiindcă de la 21% la 13% e o distanță mare“, a mai zis Bogdan Chirieac.

Analistul politic a comentat și ultimele imagini apărute în spațiul public din campania electorală din București, unde Cristian Popescu Piedone a strâns semnături pe ritmuri lăutărești, iar Cătălin Cîrstoiu a mers la mici. De asemenea, Dan Barna a mers în parc unde a jucat șah cu mai mulți seniori.

„Dan Barna îi face contra-campanie lui Nicușor Dan?“, a întrebat ironic Bogdan Chirieac.

„Dacă se apucă și domnul Voiculescu, după țeapa de un miliard de euro, să-i facă o campanie lui Nicușor Dan, nu-l văd bine pe actualul primar. Cred însă că e o greșeală ca medicul Cătălin Cîrstoiu să meargă pe linia de campanie a lui Piedone, căruia i se potrivește. În privința medicului, deși se duce la mici, la muștar și chiflă, deocamdată nu se vede. Probabil că nu asta e campania pe care trebuia să și-o facă un intelectual, profesor universitar“, a concluzionat analistul politic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel