Chirieac, după ce Președinția a reclamat Antena 3 la CNA: Așa ceva nu este permis în democrație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, vineri, demersul Administrației Prezidențiale, care a reclamat Antena 3 la CNA.

"Faptul că ați fost reclamată de Administrația Prezidențială, la emisiunea dvs, dovedește calitatea emisiunii în sine, calitatea excepțională a emisiunii. Peste patru luni de zile, o reclamație din asta va fi cât o înjurătură a lui Nicolae Ceaușescu la adresa Europei Libere. Deci va fi o chestiune de pus în blazon treaba respectivă", i-a spus analistul politic Alessandrei Stoicescu, moderatoarea emisiunii "100 de minute", de la Antena 3.

"Cred că Antena 3 trebuie să facă în acest moment demersurile internaționale necesare, fiindcă, în opinia mea, prin implicarea Administrației Prezidențiale se creează o presiune insuportabilă asupra unui trust de presă. Așa ceva nu este permis în democrație! (...) Implicarea Administrației Prezidențiale (n.r. - în conflictul dintre Antena 3 și B1 Tv) duce în mod automat la o presiune asupra unui trust de presă și a unor jurnaliști. Trustul de presă este cel care a furnizat filmulețele cu dl Mircea Băsescu", a continuat analistul politic.

Prezent și el în platoul emisiunii, europarlamentarul Cătălin Ivan a intervenit: "Vreau să vă spun că noi vom sesiza toate instituțiile europene despre situația de astăzi, pentru că astăzi am aflat".

Vezi și: Administrația Prezidențială a reclamat Antena 3 la CNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel