Chirieac: Doar domnul Tolontan ar putea fi interesat de asemenea mizerii, debitate de asemenea gunoaie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Despre ziarul Libertatea se spune că ar avea patroni cehi cu afaceri în Rusia, țară în care s-ar fi refugiat Cristian Rizea după o condamnare pentru corupție. Iată că site-ul lui Tolontan pare a fi aproape de deputatul fugar. 

Jurnaliștii lui Cătălin Tolontan se grăbesc să preia aberații dintr-o așa zisă carte a fugarului, dând la iveală, singuri, o făcătură clocită pentru denigrarea lui Bogdan Chirieac.

Fostul deputat Cristian Rizea a fost condamnat definitiv, în urmă cu mai bine de un an, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 4 ani şi 8 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor.

După ce și-a luat singur libertatea, fugind în străinătate, Rizea are parte și de Libertatea-site, ziarul deontologilor.

Tolontan se folosește, în războiul pe care îl duce împotriva lui Bogdan Chirieac, de câteva aberații scrise de Rizea pe modelul altui fugar, brokerul țepar Sima. Manevra e una asemănătoare celor folosite de serviciile care coordonează presa sub acoperire: se preiau acuzații halucinante ale unor personaje care se țin la distanță de posibile repercursiuni materiale sau penale și se rostogolesc, în cascadă, de site-uri cu aceeași orientare, astfel încât să se poată susține ulterior: dar nu e binecunoscut faptul că...

De ochii lumii, cel calomniat este sunat ca să își prezinte punctul de vedere. Dacă nu răspunde, cu atât mai bine pentru calomniator. În cazul Tolontan-Rizea, Bogdan Chirieac nu doar că a răspuns, dar a dat o replică devastatoare.

Pe care Libertatea o citează, dar uită să scoată din articol fraza tip, a manevrei originale: "Până la ora publicării acestui articol, Bogdan Chirieac nu a răspuns".

Înainte de care tocmai scrisese: "Contactat de Libertatea, pentru a comenta această declarație a lui Rizea, Bogdan Chirieac a declarat. „Doar domnul Cătălin Tolontan ar putea fi interesat de asemenea mizerii debitate de asemenea gunoaie. Despre ce vorbim? Nu am nimic de adăugat".

(w670)

A declarat urmat de punct, nu cu două puncte...

Chiar nu mai e nimic de adăugat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel