Chirieac, despre Tokes: Democrația îți oferă dreptul să spui și lucruri aberante
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Laszlo-Tokes dc
Laszlo-Tokes dc

Analistul politic Bogdan Chirieac și avocatul Lucian Bolcaș au comentat declarația făcută luni de Laszlo Tokes în Parlamentul European. Secuii din ”Ţinutul Secuiesc” sunt pe cale să devină minoritari pe propriul teritoriu, aşa cum s-a întâmplat cu tătarii în Peninsula Crimeea, a spus Tokes.

„Este o perfidă palmă. Un dușman mai declarat, mai deschis, mai efervescent ca acest domn Tokes - un dușman al statului național unitar român - nu am cunoscut în ultima perioadă. Ceea ce face domnia sa la ora actuală este cu atât mai dezgustător cu cât încă mai poartă pe piept Steaua de Cavaler al României, cu care l-a înzestrat, nu l-a decorat, l-a înzestrat președintele Traian Băsescu, prietenul său de altfel”, a opinat Lucian Bolcaș.

„Eu nu sunt atât de dur precum maestrul Bolcaș. Eu cred că democrația îți oferă dreptul să spui și lucruri aberante. Fiindcă ce a spus dl Laszlo Tokes în Parlamentul European este aberant”, a declarat și Bogdan Chirieac.

Citește aici declarația pe care au comentat-o Bogdan Chirieac și Lucian Bolcaș: Tokes cere ajutor UE pentru autonomia secuilor din „Ținutul Secuiesc”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel