Chirieac: De Ce a mers Băsescu în vizită în Germania
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu-merkel
basescu-merkel

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit vineri seară despre vizita pe care președintele Traian Băsescu a întreprins-o în cursul zilei în Germania. El a încercat să explice care ar putea fi motivele din spatele acestei vizite.

"Sună ca un C.V. pentru cineva care vrea să acceseze o funcție importantă internațională, cum ar fi secretar-general al NATO", a comentat Bogdan Chirieac despre vizita fulger întreprinsă de Traian Băsescu la Berlin.

Întrebat de ce nu a fost primit Traian Băsescu de cancelarul Angela Merkel, analistul politic a răspuns: "Întrebarea este dacă era prevăzută întâlnirea cu dna Merkel?"

"Care este scopul vizitei dlui Băsescu în Germania? (...) Nu știu de ce s-a dus dl Băsescu. Poate s-a dus la un consult medical - pentru că după zece ani de mandat nu avem niciun spital dotat în țară, poate s-a dus la shopping - că e perioadă de reduceri. Am văzut că s-a întâlnit cu jurnaliști germani și cu președintele Germaniei. Poate i-a zis (n.r. - președintelui Germaniei) că și la noi se schiază, că iarna nu-i ca vara, poate l-a invitat la anul la mare în România. Poate a fost o vizita privată, pentru că în UE se practică astfel de vizite. Poate a avut legătură cu vizita dnei Nuland la București", a mai declarat Bogdan Chirieac, la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel