Chirieac: Dacă se confirmă, scapă! Poate fi o situație explozivă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Chirieac: Dacă se confirmă, scapă! Poate fi o situație explozivă
Chirieac: Dacă se confirmă, scapă! Poate fi o situație explozivă
Daniel Dragomir a intrat în posesia unui e-mail intern al DNA, prin prisma căruia susține că aparatura de interceptare folosită nu este omologată. Sâmbătă, analistul Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la Antena 3.

"În România, tehnica folosită ca să vă intercepteze și pe care s-au plătit sute de milioane de euro nu este omologată", susține, într-un mesaj publicat pe Facebook, Daniel Dragomir. Acesta atrage atenția că echipamentele în cauză pot chiar modifica și inventa convorbiri.

"Situația e mult mai gravă"

"Dacă se confirmă ce spune colonelul Dragomir – până acum dânsul nu a dat informații false -, într-adevăr, în justiție, toți cei înregistrați cu astfel de aparatură scapă. Practic, probele achiziționate utilizând acea aparatură nu sunt valabile. Dacă aparatul radar cu care te depistează Poliția că ai depășit viteza nu este omologat, în instanță automat se anulează contravenția", a declarat, sâmbătă, 7 iulie, într-o intervenție telefonică la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac.

"Situația este mult mai gravă. Oamenii aflați în spatele gratiilor au dreptul să ceară în civil daune uriașe statului român, pentru că nu magistrații plătesc. Poate fi o situație explozivă, trebuie investigată. Deocamdată, este un e-mail intern pe care îl pomenește colonelul Dragomir. Nu este o chestiune oficială. Dacă, în mod oficial, o să aflăm că aparatura de înregistrare nu era omologată, asta înseamnă că poate fi falsificată înregistrarea, poate fi tăiată. Sunt niște criterii tehnice importante. Atunci, într-adevăr, toți cei aflați în această situație cred că merg la proces și pot cere daune", a mai declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel