Data actualizării:
Data publicării:

Chirieac - Ciuvică, uimiți de mutarea din Guvernul Ciolacu

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Miercurea neagră
Miercurea neagră
Adrian Câciu este noul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene în Guvernul Ciolacu.

În Guvernul Ciucă, Adrian Câciu a fost ministru al Finanţelor. Acum a fost mutat, în Guvernul Ciolacu, la Fondurile Europene. Acest subiect a fost comentat de Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică la „Miercurea Neagră”.

„Ne-a lăsat cu gura căscată. Tristul de Câciu de la Finanțe a fost mutat la Fonduri Europene. Iar Boloș a fost mutat la Finanțe. Boloș nu a fost dezastru precum a fost Câciu”, a zis Bogdan Chirieac.

„Boloș nu a făcut rău. Anul trecut, România a luat cele mai multe fonduri europene”, a zis Mugur Ciuvică.

„Dar cum să-l pui pe Câciu ministru la Fondurile Europene?! Auzi tu ce idee... Adică vrei să blochezi ce fonduri europene mai ai de luat anul acesta?”, a zis Bogdan Chirieac.

„După părerea mea, Boloș a mai făcut ceva. Dar Adrian Câciu, la Finanțe, a fost zero și presupun că zero va fi și la Fonduri Europene. Presupun că nu au pe cineva mai bun. Nu o să fie nici mai bine, nici mai rău”, a mai zis Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV.

Youtube video image

 

 

Candidaţii pentru funcţia de ministru propuşi de premierul desemnat Marcel Ciolacu au fost audiaţi, miercuri, de către comisiile de specialitate din Parlament.


Joi, Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni în şedinţă comună, de la ora 12,00, pentru învestirea Guvernului Ciolacu.

Adrian Câciu, ministrul propus la Investiţii şi Proiecte Europene, a declarat miercuri că îşi doreşte ca până la finalul acestei luni România să încaseze banii din tranşa a doua din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

„Până la finalul acestei luni să încasăm aceşti bani din tranşa a doua din PNRR. Este destul de întârziată această cerere de plată şi ăsta este primul lucru pe care îl voi face când preiau portofoliul de la MIPE. Avem o discuţie cu Comisia Europeană, din ce ştiu Comisia trebuie să evalueze cererea săptămâna viitoare, să ne dea răspunsul final asupra cererii de plată, după care intră parcursul de plată", a spus Câciu la Palatul Parlamentului.

VEZI ȘI: Gluma zilei despre rotativă și Grindeanu a devenit adevăr - https://www.dcnews.ro/gluma-zilei-despre-rotativa-si-grindeanu-a-devenit-adevar_919630.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel