Data publicării:

Chirieac: Ciolacu a făcut mișcarea momentului. Asta arată că este un om politic autentic

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Marcel Ciolacu. Inquam Photos/ Octav Ganea
Marcel Ciolacu. Inquam Photos/ Octav Ganea
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat mutarea politică a momentului, respectiv numirea lui Victor Ponta - consilier al premierului Marcel Ciolacu.

Bogdan Chirieac, prezent în studioul România TV, a făcut mai multe afirmații despre noua funcție a lui Victor Ponta, în timp ce acesta era și el prezent la telefon în emisiunea de la RTV. Cei doi au intrat în dialog cu privire la mutarea politică a momentului.

'În momentul acesta, am mai spus-o de multe ori, din punct de vedere al politicii externe, l-ați depășit și cred că s-a bucurat foarte mult și vorbesc serios, pe Adrian Năstase, care a fost cel care a băgat România în NATO și Uniunea Europeană. A încheiat negocierile cu Uniunea Europeană. Acum, sunteți cel mai bine pregătit om politic din România, în acest domeniu. Cred că puteți suplini faptul că președintele se implică foarte puțin, iar mișcarea lui Marcel Ciolacu este de mare înțelepciune. Asta arată că Marcel Ciolacu este un om politic autentic, ca să spun așa. Este mutarea momentului ', a declarat Bogdan Chirieac.

'Aveți relații personale foarte bune cu președintele Turciei, cu președintele Serbiei și mulți alții. Ideea parteneriatelor cu vecinii vă aparține de când erați premier. Ați căpătat multă experiență și știți ce înseamnă să tai factură și să ai presiunea salariilor de luna viitoare. Deci, da, este o mișcare foarte bună, iar o întoarcere în PSD, cu tot cu partidul dvs. (n.red. PRO România), nu ar strica deloc României, în aceste vremuri.', a mai zis Bogdan Chireac. 

'Măcar dacă reluați deschiderea pe care ați făcut-o în 2015, cu țările din zona Golfului, salvăm România din orice problemă, mai ales că era și este disponibilitate uriașă pentru țara noastră. Vorbim despre cele mai bogate națiuni ale lumii, respectiv Arabia Saudită, Qatar, Kuweit, Emiratele Arabe Unite, Dubai, dar și multe alte țări.', a mai zis Bogdan Chireac, la România TV.

Victor Ponta are calitatea de consilier onorific al prim-ministrului Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale. Citește mai departe EXCLUSIV - Victor Ponta, numit consilier al premierului Marcel Ciolacu: Îmi doresc, din toată inima, ca Guvernul pe care îl conduce să performeze în zona economică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel