Chirieac către Ciutacu: Așa vă văd la târnăcop lângă mine pe terenul lui Băsescu...
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
chirieac ciutacu
chirieac ciutacu

Ediția de joi seara de la România TV  a fost destinată dezbaterii pe marginea terenului din Călărași al președintelui Traian Băsescu. Discuțiile au alunecat spre o latură comică într-un final între analistul Bogdan Chirieac și realizatorul Victor Ciutacu.

Discuția a mers înspre comisiile de anchetă privind terenul președintelui Traian Băsescu, care trebuie să se declanșeze.

- Procurorul Lucian Papici ar trebui să conducă ancheta, a declarat Liliana Ruse, pentru că acesta a mai fost în zona de la Călărași și știe bine zona.

- Cu totul de acord cu doamna Ruse, a declarat Bogdan Chirieac. Cine ați vrea să investigheze, Tiberiu Nițu? Să investigheze domnul Papici că e de acolo din zonă, deja e în continuitate acolo. Cum spune doamna Ruse, Justiția este independentă, politicul nu are niciun amestec. Vă vine să credeți că ne-a condamnat Inspecția Judiciară și CSM că DeCe News, Antena 3 și Lumea Justiției au influențat independența Justiției.

- Și cu Vadim Tudor, a completat Ciutacu.

- Vadim Tudor nu era, a spus Chirieac.

- Vadim a lezat în plenul Parlamentul European, mai rău decât voi, a mai spus Ciutacu.

- Lăsați, dânsul e politician. DeCe News a fost găsit vinovat de Inspecția Judiciară și  de onorabilii de la CSM.

- Poate ajungeți pe mâna lui Papici, la compactare acolo, a mai spus Ciutacu.

- Domnule, la compactare, poți să ști? Așa vă văd la târnăcop lângă mine pe terenul lui domnu' Băsescu, de n-aveți aer, domnu' Ciutacu, a spus Chirieac. Uite așa,  vorba țării, cât mai mult porumb, cât de curând. Domnule, nu vorțiți de lucruri de-astea, deci așa ne-a găsit. Ne-au zis că am influențat independența Justiției, am îndrăznit să spunem că procurorii pot fi manipulați politic. V-ați imaginat așa ceva?

- Abia aștept să vă ia, a spus Florin Iaru, aflat și el în studiou.

- Veniți cu pachet la noi pe moșie la domnul Băsescu, spune Ciutacu.

- Deși eu cred că domnul Băsescu o să fie un boier omenos, ne va da voie fără botniță și cred că ne mai lasă și fără ghiuleaua de la picior. Eu așa cred că stau lucrurile cu Justiția asta independentă, că aseară, săracul  domnu' Băsescu spunea, domnule, ce au cu Parlamentul, să se ducă la Parchet. Adică omul o trăgea la el acasă, a mai spus Bogdan Chirieac.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel