Chirieac a făcut topul miniștrilor USR PLUS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
foto gov.ro
foto gov.ro
Analistul politic Bogdan Chirieac a enumerat care sunt miniştrii/politicienii USR PLUS pe care îi apreciază.

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a enumerat, în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră", realizată alături de Mugur Ciuvică, pe miniştrii şi parlamentarii USR PLUS pe care îi apreciază. Discuţia a pornit de la faptul că Vlad Voiculescu - revocat, miercuri, de către premierul Florin Cîţu din funcţia de ministru al Sănătăţii - nu a comunicat cu oamenii, nu a anunţat şi explicat transparent care sunt deciziile pe care le-a luat din calitatea pe care a avut-o.

"Dacă Vlad Voiculescu ar fi comunicat de o manieră tipic democratică, adică ies, vorbesc… aşa cum face preşedintele Senatului, doamna Anca Dragu. Mie îmi place Cosette Chichirău, o să râdeţi. Îmi place Claudiu Năsui din miniştrii ăştia noi. Îmi place Teleman de la Digitalizarea României. L-am văzut, vorbeşte, e logic, lucru foarte important", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.

Florin Cîţu l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că l-a revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu pentru a se asigura că "încrederea în instituţiile statului rămâne".

"Pentru a mă asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne, am decis, astăzi, să fac o modificare la vârful Ministerul Sănătăţii", a afirmat Florin Cîţu la Palatul Victoria.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel