Chiricheș a acordat un interviu pentru The Guardian: Ce spune capitanul naționalei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Chiricheș Tottenham
Chiricheș Tottenham

Capitanul naționalei de fotbal, Vlad Chiricheş, a acordat un interviu pentru cotidianul britanic The Guardian. Fundaşul lui Tottenham a vorbit despre Steaua, Tottenham, dar a oferit și un răspuns ciudat când a fost întrebat despre naționala României.

[caption id="attachment_384720" align="alignleft" width="310"] Foto: Mirror[/caption]

"Au fost câteva complicaţii la început cu transferul de la Steaua, dar e bine că s-a rezolvat şi acum sunt aici. Asta e în trecut. E bine pentru mine să joc la Tottenham, pentru... nu ştiu, educaţia mea. Situaţia s-a îmbunătăţit. Le tot spuneam că vreau să plec, vreau să plec. Meritam asta. Când eşti atât de aproape de un club mare şi ceva se întâmplă în sens negativ, trebuie să faci ceva.

Am jucat pentru echipe mici, apoi la Steaua - care e o echipă mare, acum la Spurs - care e cel mai important pas din cariera mea. Cred că avem suficientă calitate pentru a ne bate la titlu şi îmi doresc ca, meci de meci, să joc mai bine şi mai bine", a declarat Vlad Chiricheş, citat de gsp.ro. "Întrebat dacă este o mare mândrie pentru el să fie căpitanul naţionalei, fundaşul de 23 de ani a dat din umeri şi a răspuns: «Da, sigur, dar ştiţi, România nu e o ţară mare»", mai scrie The Guardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel