Chinezii au inventat "telefonul pentru neîndemânatici"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Cât costă gadget-ul care rezistă la şocuri şi poate sta 30 de minute în apă.

Chinezii au creat modele de telefoane special concepute să reziste la şoc. Aceste gadget-uri pot fi scăpate pe jos de multe ori, ţinute în apă şi cu toate astea, să nu păţească nimic. Producătorul din China a înzestrat smart-phone-ul rezistant şi cu tipuri de cameră mai puţin obişnuită: endoscopică, microscopică şi termică.

„Poate să stea destul de mult în apă. După cum vedeţi, este deja de 173 de minute. După cum se poate vedea, este funcţional. Cât poate să stea în apă? Producătorul recomandă o jumătate de ora. Dacă lucraţi ca electrician, spre exemplu, şi aveţi nevoie să vedeţi dacă un cablu e sub tensiune şi se încălzeşte, puteţi să verificaţi asta. Sau dacă lucraţi într-un service de telefoane şi laptopuri, să vedeţi unde anume pe placă se încălzeşte. Iar camera endoscopică vă ajută dacă aţi scpăat ceva înt-un loc greu accesibil.„, a precizat Ana, reprezentant magazin, potrivit Observatornews.ro.

În România, se vând lunar aproape 1.000 de astfel de telefoane rezistente la şocuri. Dintre toate brandurile existente pe pia'[, de departe cel mai rezistent telefon din lume este creat de o companie americană, cunoscută pentru fabricarea vehiculelor de construcții și a altor echipamente grele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel