Chiliman și Moisescu, scrisoare către PNL sector 1: Nu plecăm din partid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
andrei chiliman decee
andrei chiliman decee

Liberalii Andrei Chiliman și Vlad Moisescu transmit printr-o scrisoare membrilor PNL sector 1 că nu vor pleca din partid, ci vor "lupta cu obsesia de putere a unui singur om".

"Dumneavoastră sunteţi cei împreună cu care am făcut echipă timp de 23 ani. Aţi fost alături de noi şi la bine, şi, mai ales, la greu. Am câştigat împreună bătălii cu adversari mult mai puternici decât noi şi am reuşit, împreună, să construim cea mai puternică filială PNL din România. Fără dumneavoastră, toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile. Considerăm, de aceea, că avem datoria de a vă prezenta situaţia filialei noastre în mod corect şi direct, fără ocolişuri sau declaraţii politicianiste”, se arată în scrisoare, potrivit pesurse.ro.

Cei doi mai scriu că filiala PNL-Sector 1 ”traversează o criză politică gravă”, precizând că echipa de conducere ”a fost înlocuită, prin încălcarea flagrantă a Statutului partidului, cu o conducere interimară care nu reprezintă decât voinţa preşedintelui PNL, dl. Crin Antonescu”.

Chiliman și Moisescu spun că au constatat ”cu amărăciune” că în interiorul partidului ”voinţa exprimată liber şi legitim de liberali este călcată în picioare din dorinţa de putere nemăsurată a unui singur om.

"Noi nu am dorit şi nu am provocat conflictul cu actualul preşedinte al PNL. Dimpotrivă! În anul 2008, vă amintiţi, am muncit împreună, umăr la umăr, pentru alegerea domniei sale ca senator, într-o perioadă destul de grea pentru partidul nostru. De asemenea, la alegerile prezidenţiale din anul 2009, am reuşit, muncind tot împreună, să obţinem, pentru candidatul Antonescu, cel mai bun rezultat dintre toate filialele PNL din ţară. Din păcate, munca noastră şi a dumneavoastră pentru candidatul Crin Antonescu a fost «răsplătită» cu un război total declarat de dânsul filialei PNL-Sector 1. Noi nu am propus înlocuirea lui Crin Antonescu de la preşedinţia PNL. În schimb, Crin Antonescu a decis îndepărtarea lui Andrei Chiliman de la preşedinţia PNL-Bucureşti şi a lui Vlad Moisescu de la preşedinţia PNL-Sector 1. Mai mult, Crin Antonescu a destituit abuziv conducerea organizaţiei de tineret din sector, răzbunându-se pe nişte copii a căror singură vină este aceea că au muncit în campaniile electorale ale domniei sale", se mai arată în scrisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel