CHIFTELUȚE italienești. Sunt PUFOASE și SĂȚIOASE. Delicioasa rețetă pe care trebuie s-o încerci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Chifteluțele italienești sunt delicioase. Se prepară ușor și rapid, fără prea multe bătăi de cap.

Ingrediente

- 500 g carne tocată amestec

- 50 g parmezan

- 2 ouă

- 100 ml lapte

- 100 g pesmet

- 1 ceapă mică tocată mărunt

-  1 lingură sos Worcestershire

- 2 lingurițe pudră de usturoi

- 2 lingurițe oregano

- sare și piper după gust

- cimbru, rozmarin, pătrunjel uscat și busuioc după gust

Vezi și: Cum faci CLĂTITE fragede și pufoase. SECRETELE gospodinelor pentru ALUAT

Cum se prepară

Într-un castron mare, combină carnea tocată cu restul ingredientelor. Formează chifteluțele rotunde și dă-le la prăjit în tigaie (dacă dorești să eviți prăjeala, pune-le într-o tavă la cuptorul preîncălzit, timp de 25 de minute), potrivit retete.unica.ro. Când sunt gata, combină-le cu sos marinara făcut după rețeta simplă de aici, călește-le 2 minute și servește-le cu paste sau orez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel