Prepară aceste chiftele de legume și toată lumea va fi fericită. Fără îndoială, vei pregăti o cină super gustoasă căreia nimeni nu-i va putea rezista și îți vei vedea eforturile răsplătite. Și gândește-te că nu durează decât 5 minute pentru a pune pe masă o cină sublimă, care, în cel mai scurt timp, va deveni unul dintre preparatele preferate atât ale adulților, cât și ale copiilor.
Dacă nu ai timp sau te întorci târziu de la serviciu și nu ai chef să gătești, te vei putea bucura de un preparat cu adevărat delicios. Ingredientele nu sunt greu de găsit, dimpotrivă, poate că deja le ai în cămară.
Broccoli pane, super crocanți: se fac la cuptor și nu ai nevoie de ulei
Timp de preparare - 10 minute, timp de gătire - 20 de minute, timp total - aproximativ 30 de minute, porții - 12 chiftele, calorii - 60 per chifteluță.
Ingredientele de care ai nevoie:
2 cartofi rași,
1 dovlecel,
1 morcov ras,
3 ouă,
2 linguri de griș,
1 ceapă,
un strop de ulei de măsline,
piper negru și sare după gust.
Vafe belgiene, perfecte pentru micul dejun din weekend: sunt crocante și foarte gustoase
Pentru sos:
2 linguri de smântână,
1 cățel de usturoi ras,
mărar tocat.
Rețeta, pas cu pas
Mai întâi, curăță legumele și dă-le prin răzătoare. Pune-le puneți-l într-o strecurătoare peste un bol, adaugă sare și lasă-le să se odihnească 10 minute pentru a le scurge.
Acum stoarce legumele cu mâinile și transferă-le într-un bol. Adaugă ceapa tocată, ouăle și piperul Amestecă cu o furculiță și adaugă grișul.
Varză murată, după o rețetă japoneză: nu ai mâncat niciodată o varză atât de delicioasă
La final, toarnă un strop de ulei într-o tigaie antiaderentă, lasă-o să se încălzească, apoi ia câte o câte o mână din amestec, rulează-o și apasă-o ușor. Prăjește chiftelele timp de 3-4 minute pe ambele părți.
Continuă apoi să le gătești în cuptor la 180°C, timp de 15 minute, pentru ca chiftelele să fie bine fierte în interior.
Între timp poți face sosul: într-un bol se pun smântâna, usturoiul pisat și mărarul tocat. Amestecă și sosul pentru chiftelele este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- O nouă escrocherie face ravagii în Franța. Ce este metoda "cetățeanul român"
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Salariu minim mai mare decât cel minim pe economie și șase salarii compensatorii pentru toți angajații din bănci. Acordul parafat miercuri cu sindicatele
- Mircea Badea, propunere tare pentru șoferii de mașini electrice: Ori protejezi natura, ori ce faci?!
- Satul în care vin turiști din Austria, Germania, Belgia și de peste Ocean. Tanti Emilia dezvăluie secretele ciorbei de miel: ”Este regele ciorbei”
- Acoperiș pe toate blocurile. Sociologul Bulai vine cu o idee inedită, ca la țară, dar cu ”super rentabilitate”: Micul Paris pe bune!
- Ucraina a refuzat ca o stradă din Odesa să se numească Mihai Eminescu. Ce variante au fost acceptate
- Mugur Ciuvică a spus cine ar fi cel mai bun președinte pentru România: E la ani lumină față de orice contracandidat / video
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Iohannis zice că "economia României nu șchioapătă". Coșea: Bineînțeles că nu, pentru că se târâie ca un melc. Ce îi trebuie pentru a deveni "tigru"