Chichirău: USR-PLUS, garantul integrității în guvern
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Cosette Chichirău este de părere că partidul său garantează integritatea guvernului Cîțu
Cosette Chichirău este de părere că partidul său garantează integritatea guvernului Cîțu
Deputatul Alianței USR-PLUS, Costette Chichirău, a intervenit în dezbaterea Proiectului legii bugetului pe stat 2021.

„Îmi concepusem discursul puțin altfel, dar simt nevoia să fac o precizare după toate aceste discursuri pe care le-am auzit astăzi aici. În ultimii 30 de ani, s-au perindat pe la guvernare multe partide, aproape toate partidele care există astăzi. Dar, sistemul bazat pe șpagă, pe pile, cunoștințe și relații, a supraviețuit până în zilele noastre”, a transmis Chichirău, de la tribuna Camerei Deputaților.

VEZI ȘI: Scandal în Parlament, PSD a adus bebeluși de jucărie.

„Corupția din spitale, lipsa reformelor, lipsa autostrăzilor din Moldova au continuat până astăzi! Însă, pentru prima dată, după 4 ani de existență, USR-PLUS a intrat la guvernare și sunt aici să vă spun că USR-PLUS este garantul integrității în acest guvern și este garantul reformelor în acest guvern!”, a adăugat deputatul de Iași.

VEZI ȘI: Orban îi ia apărarea lui Cîțu, în Parlament.

„USR-PLUS este garantul reformelor în justiție, în sănătate, în infrastructură. Suntem aici să pornim pe drumul reformelor și să nu ne mai întoarcem niciodată, indiferent ce coaliție vine la guvernare, de stânga sau de dreapta. Și vă promitem că USR-PLUS va susține aceleași principii și măsuri și de la guvernare, și din opoziție, pentru că aceasta este adevărata măsură a unui partid: dacă atunci când ajunge la guvernare face ce spune încă din opoziție”, a mai spus Chichirău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel