Chichirău, reacție la referendum: Este o victorie mare
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Cosette Chichirău a reacționat la rezultatul referendumului, unde, mai mult ca sigur, nu a fost cvorum. 

”Bravo, România! Bravo, USR! În acest weekend, am demonstrat împreună că suntem oameni toleranți și inteligenți, că suntem o națiune europeană, că nu cădem în plasa manipulărilor vechii clase politice corupte și înapoiate. Am demonstrat împreună că putem avea un vot corect, chiar dacă Guvernul vrea să-l fraudeze. 12.000 de membri și simpatizanți USR s-au mobilizat exemplar și au stat umăr la umăr pentru a asigura un vot corect: noi am transmis live, o dată pe oră, prezența la vot; noi am monitorizat modul de desfășurare a votului.

O echipă fantastică, o mobilizare extraordinară! Vă mulțumim din suflet!

Este o victorie mare pentru democrația din România.

USR este singurul partid politic care și-a asumat poziția că referendumul este inutil. Românii au confirmat asta cu vârf și îndesat: nici măcar un județ nu a fost aproape de pragul de validare, și așa foarte scăzut. Pragul ar trebui să fie măcar de 50%. Chiar și cu prag de prezență de 30%, tot nu a trecut.

USR este singurul partid politic care a asigurat corectitudinea votului. USR și-a demonstrat încă o dată, în această săptămână, calitatea de unic garant politic al dreptului tău de a vota.

Vino alături de noi! Împreună putem construi mult mai mult. Câteva mii de oameni buni și bine organizați pot crea România pe care ne-o dorim cu toții de zeci de ani!”  scrie Cosette Chichirău pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel