Data publicării:

Chichirău, mesaj dur pentru Cîţu: Nu accept minciuna! De data asta ar fi bine să prezinte dovezi

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Cosette Chichirău îi solicită lui Florin Cîţu să vină cu lămuriri după ce a afirmat că "România are un plan de reducere a deficitului acceptat în totalitate de Comisia Europeană", însă instituţia a anunţat că nu a primit un astfel de document.

"Îi cer ministrului de finanțe (și premier desemnat), Florin Cîțu, să clarifice de urgență afirmațiile făcute ieri, potrivit cărora 'România are un plan de reducere a deficitului acceptat în totalitate de Comisia Europeană'. Astăzi, Comisia Europeană a spus că NICI MĂCAR NU A PRIMIT VREUN PLAN de la Guvernul României.

Suntem în fața unui posibil caz de 'cosmetizare' a realității și nu trebuie să trecem prea ușor peste acest moment. Înțeleg că PSD a lăsat datorii foarte mari, că a încercat să se încadreze în deficit amânând plăți. Înțeleg că deficitul actual este produsul unei guvernări catastrofale conduse de Viorica Dăncilă. Dar ceea ce nu înțeleg și nici nu vreau să accept este minciuna!", transmite Cosette Chichirău pe pagina sa de Facebook.

Întrebări pentru Florin Cîţu

"Florin Cîțu trebuie să explice și să ne lămurească: a spus adevărul ieri sau a făcut o declarație care să sune bine? Există planul de reducere a deficitului? Este acest plan aprobat de Comisia Europeană?

Și de data asta ar fi bine să prezinte și dovezi", subliniază Cosette Chichirău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel