România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 16 sep, 17:45
Chestionar dr. Virgil Musta. Află în 2 MINUTE dacă îți poți trimite copilul la ȘCOALĂ fără riscuri
Foto: Pixabay
Dr. Virgil Musta propune părinților completarea unui chestionar online, ca ajutor pentru a lua o decizie în privința trimiterii copiilor la școală. 

La începutul anului școlar 2020-2021, a apărut un instrument de sprijin pentru părinții în ceea ce privește decizia de a trimite sau nu copilul la școală. Chestionarul gândit ca un triaj epidemiologic online se completează în două minute. 

„Odată cu începerea școlii, riscul de apariție a focarelor de infecție cu SARS CoV2 crește. Cu toții suntem îngrijorați de acest risc și uneori decizia de a trimite copilul la școală sau a-l îndruma este foarte dificil de luat, chiar și de noi specialiștii, cu atât mai mult de către părinți. Există riscul să ne scape un amănunt care să fie esențial în evoluția ulterioară a evenimentelor. Este motivul pentru care am conceput acest chestionar pe care mi-l doresc un instrument de sprijin pentru părinti în a lua decizii raționale legate de trimiterea sau nu a copilului la școală.

Chestionarul acționează ca un triaj epidemiologic, care poate fi realizat zilnic sau periodic, prin completarea formularului. Anumite întrebări fac referire la situații punctuale care se pot schimba în timp și care pot influența decizia părinților la un moment dat. Formularul este conceput a fi într-o dinamică, în funcție de evoluția pandemiei și a situațiilor concrete întâlnite în școli. Formularul este simplu de completat și durează 2 minute! Chestionarul poate fi completat ori de câte ori este nevoie!

Sper să fie un ajutor la îndemână pentru deciziile cele mai bune! Vă mulțumesc tuturor pentru efortul și responsabilitatea de care dați dovadă!”, a spus medicul Virgil Musta

Chestionarul a fost realizat de echipa Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara și Fundația de Ajutor Medical Profilaxis. 

Poate fi accesat AICI.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro