Amadeo Drosu are 30 de ani și o poveste incredibilă de viață. Este pasionat de bucătărie, iar la bancul de lucru găsește toate confirmările de care are nevoie și chiar dacă a început doar prin a spăla vase, acum este head chef într-un restaurant din Anglia: ,,Nu am avut o viață doar cu fericire și împliniri.”. Luni și marți, de la ora 20:00, sezonul de poveste al emisiunii ,,Chefi la cuțite” reprezintă pentru Amadeo o nouă șansă de a-și demonstra că lupta pe care a dus-o nu a fost în zadar.
Tânărul are o experiență de 16 ani în bucătărie, dar mărturisește că nu a gătit niciodată acasă, pentru cei dragi. Cu toate acestea, ei au fost cei care l-au împins să își încerce norocul în competiție, iubita sa fiind cea care a făcut primul pas spre a-l înscrie la o întâlnire față în față cu cei trei chefi.
A acceptat provocarea și și-a cumpărat biletul de avion spre România chiar în momentul în care a fost contactat de echipa ,,Chefi la cuțite”: ,,Bucătăria este a doua mea casă. Cuțitul pentru care lupt reprezintă cei 16 ani de chin, de muncă, de plecat de acasă.”. Optimist și un adevărat luptător, în ciuda faptului că a simțit lipsa tatălui în copilărie, Amadeo s-a decis să fie un sprijin pentru mama sa și a început să muncească de la o vârstă fragedă. Mai apoi, avea să-l cunoască pe viitorul lui tată vitreg, care, după cum mărturisește chiar concurentul, este omul căruia îi datorează ceea ce este astăzi.
[citeste si]
Din Pearl Harbour direct la Bucureşti
Nici preparatul cu care bucătarul speră să îi impresioneze pe chefi nu este unul comun. Sub presiunea unei singure ore la bancul de lucru Amadeo le va găti ton în crustă de lămâie cu două tipuri de piure, iar plating-ul va fi asigurat de un coșulet din parmezan. Dacă a reușit sau nu să îi convingă pe cei trei chefi că merită să meargă mai departe, în condițiile în care aceștia jurizează doar farfuria, fără să audă povestea, telespectatorii Antena 1 vor afla în edițiile „Chefi la cuțite” de luni și marți, de la 20.00.
Și alți concurenți inediți își vor încerca norocul în cele două ediții ce urmează ale sezonului de poveste ,,Chefi la cuțite”. Un fost bucătar pe care asezonarea preparatului l-a împiedicat să obțină cuțitele chefilor în sezonul trecut se întoarce pentru a-și lua revanșa, trupa de pop opera Ad Libitum va impresiona și cu abilitățile culinare, iar o doamnă care s-a decis să participe la această emisiune când se afla în Pearl Harbour, într-o călătorie în jurul lumii, le va dezvălui chefilor care sunt rețetele ei preferate din fiecare colț al planetei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Culmea prostiei în hipermarketuri. O decizie bizară pe care marii retaileri o iau și care stârnește furia românilor
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- De ce nu ni se arată cum se fac crenvurștii. Bulai: Am văzut cu ochii mei ce se întâmplă la o fermă de curcani / video
- Nu s-a mai întâmplat de 23 de ani în SUA. Adrian Mitroi: Inflația este lipicioasă, iar dolarul este prea tare
- Acuzații în presa austriacă: Dronele militare rusești folosesc AI dezvoltat cu Kaspersky
- SRI, mai necredincios ca Toma în noaptea de Înviere. Mesaj simpatic / foto
- O biserică de o frumusețe rară din România, construită în 1878, a ars în totalitate în noaptea de Înviere / foto