"Chefi la cuţite", luni, 4 iunie 2018 - Concurent eliminat: militarul mincinos
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
"Chefi la cuțite" anunţă emoții de-a dreptul copleșitoare și multă tensiune, pentru că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu par că nu se mai pot face înțeleși de oamenii pe care i-au ales.

ELIMINARE: Miklos Tolnai, de la echipa lui Scărlătescu, care a avut cel mai slab preparat la ultimul duel.

În cadrul emisiunii, concurentul a relatat o poveste emoţionantă. El a susţinut că a participat la cinci operaţiuni ale Armatei Române, una în Bosnia, două în Irak şi două în Afganistan, ca militar activ. Mai mult, el le-a spus juraţilor că a trecut în rezervă în urma unui accident suferit în Afganistan şi că are toate coastele lipite de coloana vertebrală cu plăcuţe. În realitate, el nu are nicio legătură cu câmpul de luptă. El este bucătar la un local în Dej.

MAPN l-a acuzat că nu a făcut parte din cadrul Armatei române. MApN a considerat că "afirmaţiile domnului Tolnai aduc atingere imaginii instituţiei militare, ele nefiind conforme cu realitatea", conform unui comunicat de presă redat şi de DC News.

* Cel mai mic punctaj este de 7 puncte. Patru bucătari au primit acest punctaj. Urmează încă un duel, în patru de data aceasta, pentru eliminare.

* A început votul şefilor pe preparatele de la duel.

* "Sunteţi nişte hateri amândoi. Mi-aţi dat ce-i mai greu. Nu vă prind eu?!" a răbufnit pe parcursul duelului chef Dumitrescu.

* Pentru duel, echipele au de făcut un "autograf culinar" cu castravete, roşii cherry, tzuchini, lămâie şi banane toate bio plus un produs vedetă din cămară.

"Cătălin e supărat că a pierdut proba, dar în acelaşi timp e bucuros că n-a câştigat Florin" a spus Bontea după jurizare.

UPDATE 1

Cele trei echipe aşteaptă verdictul de pe bandă: prima farfurie a fost galbenă. Apoi două albastre şi una verde. Apoi au mai ieşit două albastre. Apoi 5 verzi.

Scor: 6 verzi / 4 albastre / 1 galbenă

Scărlătescu şi Dumitrescu intră la duel.

"Chefi la cuţite", luni 4 iunie 2018 - Juriul primei probe este format din oamenii de vază, în frunte cu primarul, ai comunei Şopârliţa. Tema serii este "raţa".

"Chefi la cuţite", luni 4 iunie 2018 - "A fost balamuc la prima probă. Aşa nu se poate câştiga" a spus chef Bontea, după prima probă.

"Chefi la cuţite", luni 4 iunie 2018Florin Dumitrescu este hotărât să își ia revanșa, după ce a pierdut în primele confruntări doi “ștrumfi jedi”. Deși echipa sa este în minoritate, juratul nu lasă armele jos și mărturisește că are un as în mânecă.

"Chefi la cuţite", luni 4 iunie 2018 - După ce a câștigat ultima confruntare pe echipe, Cătălin Scărlătescu deține controlul, motiv pentru care el va stabili ce ingrediente surpriză vor fi atribuite fiecărei trupe de bucătari. La masa juraților vor sta oameni din zona rurală, care apreciază gustul mâncării simple și sunt obișnuiți cu savoarea bucatelor gătite după rețete tradiționale românești. Deși ușoară, cea de-a treia confruntare va lua o întorsătură neașteptată în momentul în care unul dintre cloșuri va dezvălui foie gras-ul, un capriciu culinar de lux: ,,Dacă primim cumva ficatul de rață... am încurcat-o!", mărturisește chef Bontea.

"Chefi la cuţite", luni 4 iunie 2018 - Încordarea din bucătărie își va spune cuvântul, iar o parte dintre bucătari se vor pierde la bancul de lucru: dacă un concurent din echipa verde va arunca o parte din preparat din neatenție, echipa galbenă va fi presată de timp și de cerințele lui chef Scărlătescu.

"Chefi la cuţite", luni 4 iunie 2018 - Deși a câștigat ultima probă detașat, juratul nu pare să intre mai relaxat în confruntările de astăzi, pentru că standardul înalt al competiției din sezonul 5 îi dă de înțeles că nu poate lăsa garda jos în niciun moment.

"Chefi la cuţite", luni 4 iunie 2018 - După ultimele două eliminări consecutive din echipa albastră, "ștrumfii jedi", bucătarii lui Florin Dumitrescu par să se confrunte cu moralul scăzut, căci vor fi nevoiți să lupte cot la cot cu două trupe ce se află în formulă completă. Chiar dacă a rămas cu 4 concurenți, chef Dumitrescu are încredere în talentul culinar al oamenilor pe care i-a ales și este decis să își ia revanșa:

"Cred că acum vom începe să gătim altfel. Sorin, Cătălin, îmi pare rău, dar este normal să vă fie frică acum!". ,,Piatra mică este mult mai greu de spart. Se unește echipa, nu se dezbină.", adaugă un concurent.

"Chefi la cuţite", luni 4 iunie 2018 -A treia confruntare pe echipe, difuzată luni de la 20:00 pe Antena 1, aruncă în arena culinară cei 16 bucătari rămași în competiția celui de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite", urmând ca la finalul serii doar 15 să obțină votul necesar al chefilor spre următorul battle de marți seară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel