Chefi la cuțite, 25 noiembrie 2020. Concurentul ELIMINAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Chefi la cuțite
Chefi la cuțite
Competiția „Chefi la cuțite” continuă la Antena 1. 

Şi marţi seara, telespectatorii au ales „Chefi la cuţite”. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului urban şi naţional. Lupta continuă și miercuri seară.

„Eu genul ăsta de farfurie nu l-am făcut niciodată. Nu am nicio idee!”, va declara chef Scărlătescu, iar unul dintre bucătarii din echipa lui va conchide: „Dacă îl vezi pe cheful tău că nu are nicio idee, e clar cum stau lucrurile!”.

Nici pentru chef Dumitrescu lucrurile nu sunt deloc clare: „Nu înteleg foarte tare proba, dar mă gândesc că ar trebui să facem o farfurie aşa cum ne dorim de atâtea battle-uri!”, va declara el.

Se vor sfida limite cu invenţii, cu idei extreme, asocieri nebănuite şi bineînţeles, tot ansamblul va fi sub presiune, în bucătăria Chefi la cuţite, diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

UPDATE 1: În ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, la duel au participat concurenți din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, Cătălin Scărlătescu a intrat cu toată echipa de tunici în carouri la duel, în timp ce Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au trimis fiecare câte trei bucătari la confruntarea individuală.

Gina Pistol a anunțat că, la proba de duel, concurenții trebuie să gătească folosind ciocolată, în combinație cu un alt ingredient misterios.

UPDATE 2: La finalul timpului de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au acordat note. Acesta a fost momentul în care unul dintre jurați a descoperit „cea mai bună farfurie din tot concursul”.

UPDATE 3: Sorin Bontea, „abonat” la ultimele dueluri, a folosit o amuletă specială pentru a-l salva pe Silviu Costan (Foca).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel