CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Ultima confruntare pe echipe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Simona Tudorache
WhatsApp
Chefi la cutite
Chefi la cutite
LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Ultima confruntare pe echipe  Confruntare pe echipe, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1. Bucătarii luptă pentru a se califica în penultima etapă a concursului: semifinala.

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Valentin a luat 11 puncte și e în semifinală. Creața a plecat acasă, a luat 3 puncte. 

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Smiley este, de asemenea, în semifinală. El a luat 11 puncte. 

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Sorin de la echipa albastră e în semifinală. 

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Andrei de la echipa galbenă este SEMIFINALIST. El a primit 15 puncte. Maria, colega sa de echipă, a primit 13 puncte. De asemenea, și ea este în semifinală. Și Cătălin de la echipa galbenă e în semifinală. 

Deși echipa galbenă a pierdut ultima probă pe echipe, niciun concurent de la echipa lui chef Scărlătescu nu a plecat acasă. 

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6.  În proba eliminatorie, concurenții trebuie să gătească orice cu produse din carne. Se face o extragere. Fiecare concurent își alege carnea pe care dorește să o folosească în preparatul său, în funcție de biletul extras. Au fost extrase bilețele cu numere. 

Ultima confruntare pe echipe UPDATE: Ana Crudu a primit amuleta. Ea a fost salvată de Scărlătescu. ANA CRUDU este în SEMIFINALĂ

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6.  Ultima confruntare pe echipe UPDATE: Sorin și Vali merg la duel. SILVIU și MUNTI ajuns în SEMIFINALĂ

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6.  Ultima confruntare pe echipe UPDATE: Dumitrescu o salvează pe Nela, îi bagă pe Creața și pe Smiley la duel. NELA e prima SEMIFINALISTĂ!

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6.  Ultima confruntare pe echipe UPDATE: Echipa Roșie trimite doi oameni la duel, echipa Albastră trimite doi oameni la duel, după ce echipa Galbenă a pierdut ultima probă, dar a fost egalitate între celelalte două echipe. Câte cinci farfurii au primit Bontea și Dumitrescu, iar Scărlătescu a primit o farfurie. 

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Ultima confruntare pe echipe UPDATE: La prima probă, bucătarii au fost invitați să gătească, timp de 90 de minute, ce își doresc. Competiția este din ce în ce mai strânsă. Chef Scărlătescu îi apostrofează pe concurenții, își dorește să câștige această probă. Creativitatea este la mare înălțime, căci echipele nu mai sunt constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci pregătesc un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact, această confruntare fără o temă impusă este un test al ingeniozității, al tehnicii și rapidității. În doar o oră și jumătate, bucătarii sunt provocați să aleagă din varietatea de ingrediente din cămară fix pe acelea care pot fi puse cel mai bine în valoare, într-o farfurie spectaculoasă.

Ultima confruntare pe echipe Astfel, în seara aceasta, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își vor relua locurile la bancurile de lucru alături de cei unsprezece concurenți talentați rămași în bucătăria "Chefi la cuțite".

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Ultima confruntare pe echipe Tema probei de azi îi va pune la grea încercare inclusiv pe chefi, iar pe ultima sută de metri, invitații speciali de la masa jurizării vor să vadă în farfurii preparate demne de nivelul ridicat al competiției.

LIVE CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Ultima confruntare pe echipe Ultimul battle este momentul în care jurații pot face ultimele mișcări strategice cu ajutorul amuletelor rămase, dar și ultima șansă de a-și motiva ucenicii, de a le da indicații valoroase, căci cei ce vor "supraviețui" ultimei provocări pe echipe vor continua competiția, săptămâna viitoare, pe cont propriu: „E important să câștigi ultimul battle. Dacă o faci, oamenii tăi sunt în direct în semifinală. E foarte simplu!", afirmă chef Sorin Bontea.

CHEFI LA CUȚITE, 15 ianuarie: SEMIFINALIȘTI, sezon 6. Ultima confruntare pe echipe După o luptă tensionată și un verdict neașteptat în ultima confruntare pe echipe a sezonului șase, difuzată în seara aceasta, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea afla și numele celor care se califică în penultima bătălie a celui mai iubit show-ului culinar, semifinala "Chefi la cuțite".

Citește și:


Chef Scărlătescu recomandă meniul pe bază de pește


Luptă „până la sânge" între chefi. Eliminare cu lacrimi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel