Chefi la Cuțite, 1 Decembrie, FINALA. Patrizia a CÂȘTIGAT! Cine e Anita, tânăra care primește premiul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Chefi la Cutite
Foto: Facebook Chefi la Cutite
Pe 1 Decembrie se desemnează cheful câștigător al ediției speciale "Chefi la Cuțite".

Chefi la cuțite vine cu 3 ediții speciale, pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, de la ora 20.30.

UPDATE: După proba individuală dintre Natanticu, Patrizia, Elwira Petre și Shift, Patrizia a câștigat marele premiu pentru Anita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite)

UPDATE: Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au tatuat cu fața lui chef Florin Dumitrescu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite)

UPDATE: Florin Dumitrescu a câștigat ediția specială.

La scurt timp după victoria echipei galbene, Gina Pistol a venit cu o veste neașteptată: "Florin va asista la tatuarea voastră în spate. Nu ați scăpat chiar așa ușor, în finală gătesc doar cei din echipa câștigătoare: Cosmin Natanticu, Elwira Petre, Shift și Patrizia Paglieri, dar își pot lua un ajutor pentru 30 de minute. Chef Florin Dumitrescu va hotărâ cine are două ajutoare".

Patrizia Paglieri a ales-o pe Maria Speranța. Adriana Trandafir a fost aleasă de Elwira Petre, iar Zarug de Shift. Connect-R și Lorelei vor fi ajutoarea lui Cosmin Natanticu în marea finală a ediției speciale din Chefi la cuțite.

 

Conform mizei stabilite la începutul edițiilor, cei doi pierzători, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, se vor tatua cu fața lui Florin Dumitrescu.

În plus, în finală vor găti doar concurenții din echipa lui Florin Dumitrescu: Shift, Cosmin Natanticu, Elwira Petre și Patrizia.

"Astăzi ne-a băutut Dumitrescu cu 9-0. Deci gândiți-vă că eu am fost la egalitate cu Bontea, care a mai avut niște deste prin farfurie. Nu a avut el mare preparat, dar....", a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

"Trebuie să port chipul lui Dumitrescu pe mine, eu sper să iasă repede la spălat", a spus chef Sorin Bontea, vizibil amuzat de situație.

UPDATE: „Astăzi ne jurizează nea Marin și ai lui. Nu e bine că-i pretențios. Și plus de asta, soția lui nea Marin gătește foarte bine, a venit și la noi, unde a gătit foarte bine. Noi ne-am dat toată silința, sper să-i placă”, a fost replica amuzantă a lui chef Sorin Bontea.

UPDATE: Chef Florin Dumitrescu, gest neașteptat pentru chef Cătălin Scărlătescu

În urma victoriei echipei lui Florin Dumitrescu, cheful a decis că echipa lui Scărlătescu are mai mare nevoie de avantaj, pentru că a rămas în doar doi oameni. 

Astfel, Dumitrescu s-a oferit să dea avantajul său echipei roșii.

"Gina, pot să-i dau minutele mele lui Scărlătescu? Chiat are nevoie de ele", a întrebat chef Florin Dumitrescu.

"Poți orice, Florin. E sărbătoarea astăzi”, i-a răspuns Gina Pistol.

Chef Cătălin Scărlătescu a acceptat cu greu "cadoul" de la colegul său: "Ești hoț, nu vreau așa. Nu te las cu mâna întinsă, te îmbrățișez. Mulțumesc, dar le câștigasem deja din prima"

"M-am gândit că mai mult l-ar ajuta pe el decât pe mine, de asta am ales să le donez", a mai adăugat chef Florin Dumitrescu despre gestul său.

Lorelei și Maria Speranța au fost încântate de avantajul pe care l-au primit de la echipa galbenă, mai ales că niciuna dintre ele nu știe să gătească.

UPDATE: Anita, tânăra care va beneficia de premiul Chefi la cuțite edițiile speciale, a ales un câștigător.

Anita a oferit premiul celui care a reușit să facă 10 rondele de ananas, un pahar de suc de portocală, trei cartofi curățați, trei morcovi dați prin răzuitoare și două ouă ochiuri moi în doar 5 minute. După un moment de liniște, Anita a desemnat câștigătoare echipa lui Florin Dumitrescu, lucru care a adus nemulțumiri în platou.

"Până la urmă a câștigat Dumitrescu, nu mi se pare corect. Au pus apă în suc, jumătate din morcovi au aruncat, rondelele de ananas nu erau ce trebuia. La Cătălin ce să mai zic, săracul, că nu știu ce a făcut pe acolo", a spus Sorin Bontea.

UPDATE: Cine este Anita, tânăra care primește premiul de la Chefi la Cuțite edițiile speciale

Înainte de a afla câștigătorul concursului, Gina Pistol le-a adus-o în platou pe Anita, tânăra care va primi premiul de la Chefi la cuțite edițiile speciale. Aceasta a venit pentru a-i juriza pe cei trei chefi.

Tânăra are și o poveste impresionantă: „Mă numesc Anita, fac parte dintr-o familie cu șase copii, iar eu sunt cea mai tânără. De mică am fost implicată cu mama mea în bucătărie, iar la vârsta de 8 ani am învățat să fac sarmale. La vârsta de 15 - 16 ani am văzut ce înseamnă gătitul pentru un număr mai mare de persoane, practic aici mi s-a deschis apetitul pentru zona aceasta de gastronomie. Părinții mei sunt doi oameni modești, pe care îi iubesc enorm. Ei au fost cei care m-au susținut pentru a-mi face viața mai ușoară”

"Pare un copil bun, un copil care își dorește să facă ceva cu viața ei", a spus chef Cătălin Scărlătescu.

UPDATE: Cea de-a treia ediție specială din Chefi la cuțite de pe 1 decembrie a venit cu o surpriză uriașă pentru telespectatorii Antena 1. Chefii au hotărât să participe la proba de avantaj în locul concurenților de la Asia Express - Drumul Împăraților.

Gina Pistol i-a anunțat că vor avea de preparat un desert cu ciocolată și un fel principal astăzi, lucru care îi va pune în dificultate.

Înainte de a se apuca de gătit, au avut de făcut un concurs de viteză în bucătărie, care le va aduce un avantaj considerabil. Prezentatoarea TV le-a dezvăluit că trebuie să facă 10 rondele de ananas, un pahar de suc de portocală, trei cartofi curățați, trei morcovi dați prin răzuitoare și două ouă ochiuri moi în doar 5 minute.

Cei trei chefi și vedetele au rămas surprinse când au auzit ce au de făcut, motiv pentru care chef Florin Dumitrescu a venit cu o propunere neașteptată: „Auzi, dar ar fi mișto să facem noi chefii treaba asta”

Gina Pistol și ceilalți doi jurați Chefi la cuțite au fost de acord cu propunerea lui chef Florin Dumitrescu. Înainte de a da startul probei de viteză, aceștia au aflat și care este avantajul: 10 minute în plus la gătit, dar și faptul că nea Marin și familia lui vor gusta din preparatele lor astăzi.

Lupta de la bancul de lucru a fost una aprigă între chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu. Cei trei s-au mișcat foarte rapid, mai ales pentru că au fost susținuți de echipele lor.

"Aveți grijă la degete, vă rog", le-a spus Gina Pistol în timpul probelor.

La finalul concursului, cei trei și-au arucat câteva replici savuroase în așteptarea verdictului final.

"Bontea e poliția gastonomiei, poliția culinară", a fost remarca lui chef Florin Dumitrescu.

...

Patru concurenți de la Asia Express au fost eliminați în ediția de marți seara, 29 Noiembrie, a Chefi la Cuțite.

De data aceasta, proba de duel i-a provocat să gătească rețete fără carne, în ton cu perioada de post în care ne aflăm. Misiunea a fost ușoară pentru unii, dar s-a transformat într-o adevărată provocare pentru alții. La un moment dat, Cosmin Natanticu a încercat să își saboteze soția, dar a ajuns să aibă parte de o accidentare dureroasă și a solicitat medicul. La finalul acestei probe, Gina Pistol a anunțat cine sunt cei patru concurenți care au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială, difuzată pe 30 noiembrie 2021.

După duel, banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea și au decis ce note merită fiecare concurent de la Asia Express, sezonul 4.

Apoi, Gina Pistol a anunțat ce note au obținut cei rămași în competiție, dar și cine sunt cei patru concurenți care au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială. Este vorba despre Anca și Alexandrau Ungureanu, Eliza Natanticu și Connect-R.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel