Chefi la Cuțite, invitat surpriză. Cum a ales să rişte
„Chefi la cuțite" revine, marţi seară, cu o ediție ce promite un adevărat spectacol culinar și al emoțiilor. De data aceasta, semnătura farfuriei stă sub numele unui chef cu experiență, ce este o inspirație pentru chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.
Henrik Sebok, un expert în arta culinară, vine în fața juriului ca invitat surpriză și prin preparatul său demonstrează că fiecare concurent ar trebui să riște, optând pentru o farfurie care să se evidențieze prin prisma calității și nu a cantității.
Rezultatul minimalist constă într-un plating ce conține specialități din pește și fructe de mare aranjate într-o paletă de culori ce încântă vizual. Cunoscut pentru introducerea conceptelor bucătăriei moleculare și a live-cookingului, Chef Sebok mărturisește că gustul autentic al mâncării este redat prin prisma ingredientelor proaspete și a combinațiilor de texturi.
Așadar, în cea de-a patra ediție a celei mai iubite emisiuni culinare, bucătarul canadian este invitat special în fața juraților și mai ales a fostului coleg, bunul său prieten chef Cătălin Scărlătescu.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News