Henrik Sebok, un expert în arta culinară, vine în fața juriului ca invitat surpriză și prin preparatul său demonstrează că fiecare concurent ar trebui să riște, optând pentru o farfurie care să se evidențieze prin prisma calității și nu a cantității.
Rezultatul minimalist constă într-un plating ce conține specialități din pește și fructe de mare aranjate într-o paletă de culori ce încântă vizual. Cunoscut pentru introducerea conceptelor bucătăriei moleculare și a live-cookingului, Chef Sebok mărturisește că gustul autentic al mâncării este redat prin prisma ingredientelor proaspete și a combinațiilor de texturi.
Așadar, în cea de-a patra ediție a celei mai iubite emisiuni culinare, bucătarul canadian este invitat special în fața juraților și mai ales a fostului coleg, bunul său prieten chef Cătălin Scărlătescu.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu