Chef Scărlătescu nu se poate abține de la o prăjitură
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
catalin scarlatescu
catalin scarlatescu

Chef Cătălin Scărlătescu, juratul emisiunii MasterChef, recunoaște că are obsesii pentru anumite preparate culinare, de la care nu se poate abține.

Autor: Mădălina Iacob

Patiseria restaurantului în care lucrează îi face cu ochiul în fiecare zi. Cu greu încearcă să se abțină de la a nu gusta din toate produsele care îi provoacă papilele gustative.

Slăbiciunea principală a lui Cătălin Scărlătescu este reprezentată de prăjiturile brownies (negrese)."E greu să te abţii când vezi ce minunăţii se fac acolo, îmi plac mult brownies, nu le pot rezista, aş mânca la orice oră", declară juratul MasterChef.

Cu toate acestea, chef Scărlătescu este conștient de felul în care trebuie să arate o alimentație sănătoasă și respectă cu strictețe anumite reguli. Are un program fix de masă, a renunțat la pâine și consumă multe lichide. "Am o dietă sănătoasă, un program controlat de mese, am eliminat din alimentaţie pâinea şi mănânc mai mult peşte şi salate. Beau multă apă, mai ales când lucrez în bucătărie, când se întâmplă să beau şi 6 litri de apă pe zi”, spune juratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel