Și atunci când pune pasiune în bucătărie, totul iese ca la carte! Are însă și un ajutor de nădejde! Prezentatorul emisiunii “Star Chef” de la Antena Stars a povestit într-un interviu pt DC News, despre pasiunea sa pentru bucătăria românească.
- Care este felul tău de mâncare preferat?
Chiar nu am un fel de mâncare preferat, sunt foarte multe lucruri care mă pot da gata. Depinde foarte tare de sezon. Îmi place, de exemplu, vitA în sânge, mâncarea slow cooked, un pește bun. Acum, toamna, îmi place să mănanc și un ghiveci de legume bun, făcut cum trebuie.
- Ce anume îți place să gătești cel mai mult?
Nu pot spune că este ceva anume ce-mi place mai mult să prepar, dar iubesc să gătesc pentru copii, pentru Monica, pentru familie și prieteni.
- Ce meniu ai recomanda însă pentru o cină romantică?
Când vrei să faci o cină romantică trebuie neapărat să știi ce îi place persoanei pentru care o faci, să știi dacă nu cumva are vreo alergie la ceva. Dacă tu îi faci cine știe ce specialitate cu creveți și ea e alergică la fructe de mare, numai romantic nu va fi.
- Care este plăcerea ta vinovată?
Multe persoane au ca plăcere vinovată dulciurile, dar eu nu mă omor așa tare după ele. Mie în schimb îmi plac condimentele și sarea foarte mult, mâncărurile bine sărate și bine condimentate, să fie gustoase.
- Ce bucătărie din ce țară îți place cel mai mult și de ce?
Aș putea spune că am descoperit târzior bucătăria românească în ansamblul ei. Moroșan fiind, eu mâncam multe supe, așa cum se fac în zonă: supă de păstăi, de tăitei, supe drese cu smântână. Dar acum sunt înnebunit și după ciorbele moldovenești acre. Sunt minunate. La fel și papanașii moldovenești.
- Acasă la voi cine gătește, tot tu ești chef-ul? Îți face și soția ta, Monica, concurență în bucătărie? Dacă da, ce anume gătește ea, să zicem, mai bine că tine?
Nu am cum să spun că-mi face concurență în bucătărie, dar are câteva mancăruri pe care le gătește pentru mine și sunt foarte bune, cum sunt roșiile umplute. Și un alt lucru pe care îl mai face Monica este că dă gustul la mâncare. La final, după ce gătesc eu, o chem, ea gustă și condimentează cu ce mai trebuie.
Citiți mâine a doua parte a interviului pentru DC NEWS cu Chef Nicolai Tand, în care povestește cum și-a cunoscut soția!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur: De ce se circulă extraordinar, în ciuda faptului că e foarte aglomerat / video
- Naty Badea: Nu mai este de trăit în Italia. Mie îmi este foarte teamă chiar și să merg pe stradă
- Proiectul Ministerului de Interne care vizează îmbunătățirea și modernizarea sistemului. Bogdan Despescu, explicații / video
- USR, proiect de lege privind trimiterea pacienților de la stat la privat. Rafila, reacție
- Previziunea lui Ciuvică privind alegerile pentru Primăria Capitalei: Ia peste 40% / video
- "Sunt distrusă psihic". Ilona și Ristei, cădere nervoasă: "Este un fel de Sandu Ciorbă, ȋn chineză!"
- Avocatul Poporului vrea să le facă dreptate „copiilor pandemiei” care au pierdut doi ani de școală
- Aderarea completă a României la Schengen. Comisarul European pentru Afaceri Interne, anunț important. Când ar putea fi eliminate și controalele la frontierele terestre
- Epidemie de gripă și scarlatină în România! Informații de ultimă oră
- ANAF a publicat Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală
- Nu e perioada planurilor. Daniela Simulescu: Să nu te superi că lucrurile nu ies cum ai visat azi-noapte!
- Cum a ajuns obez un copil de mare sportiv. Psiholog: Și-a arătat trei traume din două propoziții
- Sectorul 1, după ce Clotilde a promis creșe, grădinițe și școli: 800 de copii au rămas de din afară