Chef Nicolai Tand, interviu despre dragostea din bucătărie!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Nicolai Tand se pricepe de minune să gătească! 

Și atunci când pune pasiune în bucătărie, totul iese ca la carte! Are însă și un ajutor de nădejde! Prezentatorul emisiunii “Star Chef” de la Antena Stars a povestit într-un interviu pt DC News, despre pasiunea sa pentru bucătăria românească.

(oar_w460)

(oar_w460)

- Care este felul tău de mâncare preferat?

Chiar nu am un fel de mâncare preferat, sunt foarte multe lucruri care mă pot da gata. Depinde foarte tare de sezon. Îmi place, de exemplu, vitA în sânge, mâncarea slow cooked, un pește bun. Acum, toamna, îmi place să mănanc și un ghiveci de legume bun, făcut cum trebuie.

- Ce anume îți place să gătești cel mai mult?

Nu pot spune că este ceva anume ce-mi place mai mult să prepar, dar iubesc să gătesc pentru copii, pentru Monica, pentru familie și prieteni. 

- Ce meniu ai recomanda însă pentru o cină romantică?

Când vrei să faci o cină romantică trebuie neapărat să știi ce îi place persoanei pentru care o faci, să știi dacă nu cumva are vreo alergie la ceva. Dacă tu îi faci cine știe ce specialitate cu creveți și ea e alergică la fructe de mare, numai romantic nu va fi.

(oar_w460)

- Care este plăcerea ta vinovată?

Multe persoane au ca plăcere vinovată dulciurile, dar eu nu mă omor așa tare după ele. Mie în schimb îmi plac condimentele și sarea foarte mult, mâncărurile bine sărate și bine condimentate, să fie gustoase.

- Ce bucătărie din ce țară îți place cel mai mult și de ce?

Aș putea spune că am descoperit târzior bucătăria românească în ansamblul ei. Moroșan fiind, eu mâncam multe supe, așa cum se fac în zonă: supă de păstăi, de tăitei, supe drese cu smântână. Dar acum sunt înnebunit și după ciorbele moldovenești acre. Sunt minunate. La fel și papanașii moldovenești.

(oar_w460)

- Acasă la voi cine gătește, tot tu ești chef-ul? Îți face și soția ta, Monica, concurență în bucătărie? Dacă da, ce anume gătește ea, să zicem, mai bine că tine?

Nu am cum să spun că-mi face concurență în bucătărie, dar are câteva mancăruri pe care le gătește pentru mine și sunt foarte bune, cum sunt roșiile umplute. Și un alt lucru pe care îl mai face Monica este că dă gustul la mâncare. La final, după ce gătesc eu, o chem, ea gustă și condimentează cu ce mai trebuie. 

Citiți mâine a doua parte a interviului pentru DC NEWS cu Chef Nicolai Tand, în care povestește cum și-a cunoscut soția!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel