"Cred că unul dintre aspectele care mi‑au ghidat cariera a fost să nu mă las. Când am ştiut că asta e calea mea, oricât a fost de greu, stresant şi obositor, oricât am greşit sau oricât mi‑am dorit să mă opresc puţin, n‑am făcut-o. Pentru mine nu există jumătăţi de măsură", a spus Joseph Hadad, într-un interviu pentru clickpoftabuna.ro.
"Asta nu m‑a oprit să evoluez"
"Cred că tot parcursul meu e cumva interesant, exotic chiar pentru unii. Însă unul dintre cele mai interesante aspecte este legat de faptul că, deşi m‑am născut într‑o familie modestă, pentru care masa în familie era ceea ce mâncam toţi din aceeaşi oală, asta nu m‑a oprit să evoluez, să ajung sus şi să fiu printre cei mai buni în meseria mea", a mai spus acesta.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați