Chef Florin Dumitrescu a spus ce are în frigider. De ce, când era burlac, mânca, în cadă, kefir expirat / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Chef Florin Dumitrescu a spus ce are în frigider.

În cadrul podcastului „Aproximativ Discuții” cu Gojira, chef Florin Dumitrescu a fost întrebat ce avea, la acel moment, în frigider.

„Unt, kefir de capră, iaurt de capră, legume și fructe de sezon, adică roșii, castraveți, ardei gras, pepene galben, pepene roșu, ciorbă de pui cu tarhon și cu iaurt de capră. Și eu, dar și fetele mele avem intoleranță la lactoză. Toate acestea le facem pe bază de capră pentru că este singurul lactat pe care putem să-l digerăm. Mai am în frigider niște ardei cu dovlecei umpluți cu carne, niște șnițele și niște salată de vinete. Cam asta este în frigider. Și niște pulpe de pui”, a zis chef Florin Dumitrescu.

„Când eram burlac, la mine în casă era kefir expirat pentru că nu aveam timp să cumpăr altul și îl mâncam în cadă. Înainte să plec la muncă, stăteam în apă rece în cadă să îmi revin pentru că mă dureau picioarele și mâncam iaurt. Era singurul moment în care puteam să mănânc ceva. Și mâncam iaurt expirat. Și înainte să plec, luam o ciocolățică din coșul cu ciocolată care era pus pe frigider. Asta mâncam. Nu aveam altceva în casă. Iar la serviciu nu mâncam pentru că nu aveam timp. După ce terminam munca, uneori mă opream, în drum spre casă, să-mi iau un pui rotisat, pulpele de pui de la rotiseria de pe Dacia. Era cel mai bun loc din tot orașul unde puteai să mănânci pui”, a mai zis chef Florin Dumitrescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel