Data publicării:
Cheesecake fără coacere cu cremă de brânză. Un desert cremos, perfect pentru o cină în familie
Vă împărtășim rețeta unui cheesecake, care se face ușor și nu aveți nevoie de un cuptor.
Pentru o formă detașabilă cu un diametru de 21 cm veți avea nevoie de:
unt - 70 grame,
biscuiți - 280 grame,
cremă de brânză - 400 grame,
zahăr pudră - 2 linguri.
smântână cu un conținut de grăsime de 33% - 200 grame,
zahăr - 150 grame,
sucul stors dintr-o jumătate de lămâie,
lapte - 100 ml,
gelatina - 10 grame,
apă - 100 ml.
Ce pași trebuie să urmați
În primul rând, topiți untul. Biscuiții se rup și se pun într-un robot, pentru a fi măcinați cât mai fin. Biscuiții se amestecă cu unul într-o masă omogenă.
Luați forma de copt și așezați masa de biscuiți și unt și formați baza desertului, presând cu grijă. Baza trebuie să fie foarte densă și compactă. Tava se dă la frigider.
Ceea mai bună pizza de casă. Te va cuceri de la prima bucățică
Între timp, ocupați-vă de umplutură. Zahărul pudră se pune în bolul cu cremă de brânză și se amestecă cu un tel. Apoi se pune smântâna și se amestecă cu o lingură. Adăugați zahărul, sucul de la o jumătate de lămâie și laptele.
Dizolvați gelatina în apă caldă și adăugați-o în bolul cu umplutură. Amestecați totul bine. Acest lucru trebuie făcut repede încât să nu se formeze spumă și să nu fie perturbată densitatea cremei. Umplutura finită se toarnă peste blatul din frigider.
Cea mai delicioasă salată de castraveți: este gata în 10 minute și dispare de pe masă imediat
Dați iarăși tava la frigider pentru aproximativ 6 ore. Cheesecake-ul este gata. Se face atât de simplu și este foarte gustos. Poftă bună!
BONUS. Plăcintă cu mere: este uimitoare, simplă și foarte rapidă. Rețeta celor trei pahare
Vrei să prepari o plăcintă gustoasă cu mere de casă în doar câteva minute? Ei bine, iată rețeta perfectă pentru tine!
Rețeta acestei plăcinte cu mere este atât de simpla încât nu trebuie să cântărești ingredientele pe care le vei folosi. De fapt, pentru a pregăti acest desert, trebuie doar să folosești pahare de 200 de grame.
Rulouri de vinete cu o umplutură savuroasă. O porție are doar 50 de calorii
Pe scurt, acest desert poate fi preparat și de cei care nu sunt un cofetari cu experiență. Dimpotrivă, plăcinta poate fi făcută cu ochii închiși. Gustoasă și foarte moale, această plăcintă cu mere va cuceri pe oricine.
Ingredientele de care ai nevoie sunt următoarele:
1 pahar de griș,
30 grame de unt,
1 pahar de zahăr,
5 mere,
1,5 linguriță de praf de copt,
1 pahar de faină,
1 pahar de lapte,
zahăr pudră pentru decor.
Metoda de preparare
Mai întâi, adaugă într-un bol un pahar plin de făină, unul de griș și unul de zahăr. La final adaugă praful de copt și amestecă cu un tel. Apoi toarnă amestecul nostru în 4 pahare diferite, împărțindu-l evident în părți egale.
Tort din morcovi, un desert spectaculos pentru o cină cu prietenii
Odată ce ai terminat această operațiune, ia un vas și dă prin răzătoare merele cu tot cu coajă. Împarte rezultatul în 3 părți egale.
În acest moment, ia o tavă de copt cu balamale cu diametrul de 20 de centimetri și introdu mai întâi un pahar din amestecul pregătit anterior, nivelându-l cu o lingură. Deasupra, pune o parte din merele rase și întinde-le pe toată suprafața. Continuă să alternezi straturile până închizi totul cu un ultim pahar din amestecul de pulberi.
Prăjitură moale cu nucă de cocos, fără făină și fără unt. Va deveni desertul preferat al familiei
La final, ia o scobitoare de frigărui și fă câteva găuri pe toată suprafața prăjiturii. Mai rămâne doar să iei un pahar de lapte, încălzit în prealabil, și să adaugi untul. Amestecă cu o lingură cele 2 ingrediente.
Apoi toarnă conținutul în tavă. Coace plăcinta în cuptor, pentru 40 - 50 de minute, la o temperatură de 180 de grade. Când este gata, o puteți decora cu zahăr pudră. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News