ChatGPT va putea memora informaţii şi date despre utilizatori
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
ChatGPT va fi capabil în curând să memoreze informaţii şi date despre utilizatorii săi.

Chatbot-ul ChatGPT va fi capabil în curând să memoreze informaţii şi date despre utilizatorii săi, transmite Agerpres, citând DPA. Funcţia ar fi deja testată, dar în cadrul unui grup restrâns.

Odată cu noile modificări software-ul ar putea reţine, spre exemplu, faptul că utilizatorul are o fiică iubitoare de meduze, sau formatul în care preferă să primească rezumatele şedinţelor de la muncă, a explicat marţi compania dezvoltatoare OpenAI.

În cazul în care utilizatorul îi solicită chatbot-ului Chat GPT să conceapă o felicitare pentru ziua de naştere a fetei sale, imaginea ar putea include o meduză cu un coif de petrecere.

Pentru ca ChatGPT să memoreze în viitor informaţii despre utilizatori, aceştia din urmă trebuie să-i ceară acest lucru chatbot-ului prima dată când execută această funcţie.

Utilizatorul va putea șterge unele informații



Totodată, utilizatorul va putea întreba software-ul ce informaţii cunoaşte despre el, putând să şteargă ulterior toate sau unele detalii.

Funcţia de memorare este menită să facă chatbot-ul mai util. Chat-uri temporare sunt disponibile pentru conversaţii nepersonalizate. Informaţiile din aceste chat-uri nu sunt utilizate pentru antrenarea ulterioară a software-ului.

ChatGPT este chatbot-ul bazat pe inteligenţă artificială care a atras multă atenţie faţă de aceasta în urmă cu un an. Chatbot-urile bazate pe inteligenţa artificială, precum ChatGPT, sunt antrenate cu ajutorul unor cantităţi uriaşe de informaţii şi pot formula texte la nivelul lingvistic al unui om. Principiul din spatele acestei capacităţi este acela că ele estimează cuvânt cu cuvânt modul în care ar trebui să continue o propoziţie. Cu toate acestea, se poate întâmpla să dea răspunsuri complet greşite, chiar dacă le-au fost livrate doar informaţii corecte din punct de vedere faptic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel