Charlotte Năstase, fiica lui Ilie Năstase, poze incendiare pe OnlyFans
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Instagram (@charlottesfit)
Sursă foto: Instagram (@charlottesfit)
Fiica lui Ilie Năstase și a Alexandrei King și-a deschis un cont pe OnlyFans, unde postează imagini interzise minorilor. 

Charlotte Năstase este fiica lui Ilie Năstase, celebrul tenismen român și om de afaceri, și a Alexandrei King, prima sa soție. Cei doi au fost căsătoriți timp de 17 ani. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică uimitoare și a decis să își încerce norocul în domeniul entertainmentului pentru adulți. Aceasta a anunțat pe pagina sa de Instagram că și-a deschis cont pe platforma OnlyFans, specifică creatorilor de content interzis minorilor. 

Marți, 24 mai, Charlotte a făcut o postare diferită de celelalte, unde apare fără a-și arăta chipul într-un compleu de lenjerie intimă senzuală. În aceiași postare este și adresa ei de pe OnlyFans, alături de o invitație pentru a-i accesa profilul. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Charlotte Nastase (@charlottesfit)

Platforma funcționează pe bază de abonamente, iar Charlotte cere 37 de dolari pentru accesarea conținutului său.   

A trecut printr-o transformare uriașă, în urma insuficienței hepatice  

Transformarea lui Charlotte a fost una impresionantă, având loc între 2019 și 2021. Aceasta a postat pe contul ei de socializare imagini din spital și din primele săptămâni după ce a aflat cumplitul diagnostic: insuficiență hepatică. În martie 2020 a fost internată din cauza problemelor, iar într-o poză din iunie mărturisește că avea impresia că va muri în câțiva ani.   

Aceasta și-a schimbat stilul de viață și programul alimentar renunțând la alcool, carne roșie, sare și carnea de porc. Pentru a-și susține noua dietă, Charlotte și-a plantat propria grădină, spunând despre aceasta că a ajutat-o în procesul de vindecare fizică și mentală. Până în august 2020, la trei luni de la diagnostic, Charlotte se vindecase, iar silueta ei era complet schimbată.   

De la această schimbare, fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai dezis de la stilul său sănătos de viață, care a ajutat-o să obțină o siluetă de invidiat.   

Citește și: Cum se înțeleg Amalia și Ilie Năstase la 12 ani de la divorț. Cadouri de sute de mii de euro pentru fetele sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel