CHAMPIONS LEAGUE, semifinale, tragere la sorți. DUEL ȘOC
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
finala Champions League
finala Champions League
Liga Campionilor a ajuns în penultimul act, iar Liverpool, AS Roma, Real Madrid şi Bayern Munchen sunt ultimele echipe rămase în competiţie. 

UPDATE

SEMIFINALE CHAMPIONS LEAGUE:

Bayern Munchen - Real Madrid

Liverpool - AS Roma

Știrea inițială:

Spaniolii visează la a patra finală din ultimele cinci sezoane, formaţia "blanco" reuşind să triumfe în ultimele două ediţii, scrie Prosport. Tragerea la sorţi pentru semifinalele Ligii Campionilor începe vineri, la ora 14:00.

Liverpool s-a calificat în semifinale după o pauză de zece ani, Roma a ajuns pentu a doua oară în istorie în această fază, Jupp Heynckes ţinteşte o nouă triplă, performanţă reuşită şi în 2013, iar Real Madrid e la numai trei meciuri de trofeul cu numărul 13. Bayern şi Liverpool au câte cinci trofee în vitrină, iar Roma n-a reuşit niciodată să câştige prestigioasa competiţie. Italienii au ajuns în finală în 1984, când au jucat în compania lui Liverpool, pe Olimpico, dar "cormoranii" s-au impus la loviturile de departajare, mai informează sursa citată.

Tragerea la sorți va avea loc la ora 14:00. Liverpool, Roma, Real Madrid și Bayern se află în careul de ași. Cele două semifinale le veți putea afla pe WWW.DCNEWS.RO, în timpul tragerii la sorți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel