CFR- FCSB. Dan Petrescu- MM Stoica, război. Răspuns după acuzații
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
dan petrescu
dan petrescu
Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica, după ce managerul celor de la FCSB l-a acuzat că înjura jucătorii în perioada petrecută la Urziceni. 

"E un director sportiv de la Steaua care spune că eu înjur jucătorii. Îi transmit că poate i-am înjurat, dar eu niciodată nu m-am dus să mă bat cu jucătorii, aşa cum el s-a dus să se bată cu suporterii.

Jucătorii aia înjuraţi de mine au ajuns la echipa naţională. Vom ajunge ca în Grecia dacă se va continua aşa", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea partidei cu FCSB. 

Ce spunea MM

Declarația vine în contextul în care Mihai Stoica a comentat imaginile în care se vede cum Petrescu îl bruschează pe jucătorul său, Păun, la finalul meciului cu Poli Iași. 

"Metodele astea au fost brevetate acum mulți ani. Petrescu și-a înjurat jucătorii de morți. Nu se poate abține.

Eu am lucrat cu el la Urziceni. Îl înjura pe Epaminonda Nicu, pentru că el era mut și nu-i zicea nimic. Dar pe Maftei de ce nu-l înjura niciodată? Când Galamaz a venit și i-a zis «Mister, te rog să nu mă mai înjuri că nu pot juca fotbal așa», Petrescu nu l-a mai înjurat", spunea MM săptămâna trecută.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel