CFR Cluj - FCSB, rezultat. Florinel Coman a înscris un gol fabulos, anulat după intervenția VAR / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
CFR Cluj a terminat la egalitate cu FCSB, 1-1 (1-1), duminică seara, în Gruia, într-un meci din etapa a 19-a a Superligii de fotbal. 

Grecul Panagiotis Tachtsidis (8) a deschis scorul în acest derby, cu un şut la colţul lung, din careu. FCSB a egalat prin Darius Olaru (26), lansat excelent în careu de Florinel Coman.

În debutul reprizei secunde s-a consumat o fază controversată, Florinel Coman (51) a marcat un gol fabulos pentru oaspeţi cu un şut de la circa 30 de metri, dar, solicitat din camera VAR, arbitrul Sebastian Colţescu a anulat golul în urma vizionării reluărilor, pentru un fault anterior al lui Valentin Creţu la Philip Otele.

CFR Cluj a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, trei egaluri şi două eşecuri în campionat, un egal în Cupa României. FCSB nu a mai câştigat nici ea de trei meciuri, un eşec şi un egal, în campionat, un eşec în Cupa României.

În tur, FCSB s-a impus cu 1-0. FC CFR 1907 Cluj - FC FCSB 1-1 (1-1), Stadion Dr. Constantin Rădulescu - Cluj-Napoca Au marcat: Panagiotis Tachtsidis (8), respectiv Darius Olaru (26).

Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); al patrulea oficial: Florin Andrei (Târgu Mureş) Arbitru video: George Cătălin Găman (Craiova); arbitru asistent video: Adrian Popescu (Craiova) Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Claudiu Boaru (Mediaş) - LPF

Video

Elias Charalambous a fost întrebat, în conferința de presă premergătoare meciului, dacă echipa sa se va mulțumi cu un egal. Antrenorul cipriot a anunțat clar faptul că obiectivul este câștigarea celor 3 puncte.

'Suntem conștienți că mâine avem de jucat un meci mare, este foarte important pentru echipa noastră. Jucăm împotriva unei echipe bune, mai ales când joacă acasă. Este un oponent direct, dar obiectivul nostru este să câștigăm toate cele trei puncte. 

Cred în jucătorii mei, cred că au calitatea necesară să câștige. Chiar dacă nu am jucat foarte bine în ultimele meciuri, dacă analizăm meciurile din întregul sezon, ele ne-au adus unde suntem. Știm că trebuie să avem performanțe mult mai bine, iar mâine sper că ne vom arăta calitatea. 

Jucătorii știu că pot să facă mai multe, iar eu am încredere în ei mereu. Din punctul meu de vedere, nu cred că jucătorii trebuie să îmi demonstreze mie sau staff-ului ceva, dar sigur fanilor trebuie să le ofere ceva mai mult. 

(n.red. Vă mulțumește un egal?) CFR e o echipă cu experiență, dar noi nu jucăm niciodată la egal. Dacă ne gândim la un egal, vom obține cel mult un egal. Noi jucăm toate meciurile la victorie', a declarat Elias Charalambous.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel